Gość: alka IP: *.loonar.pl 15.08.07, 11:39 czym moze byc spowodowane ciagle grganie powieki? Nie moge juz wytzymac, drazni mnie to... Magnez lykam, nic nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: drgająca powieka IP: *.telsat.wroc.pl 15.08.07, 17:38 Mam tak samo-łykam wit, piję kakao, jem gorzką czek., kasze gryczana i NIC- od 3 miesięcy skacze mi i to mocno lewa powieka....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: drgająca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 18:14 babki magnez jestza slaby na tiki nerwowe najlepszy jest dolomit tzn.czysta ale silniejsza postac magnezu ,kupicie w aptece o roznym smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: drgająca powieka 15.08.07, 19:41 Rzadko, ale też mam , nic nie biorę samo przechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka MgB6 IP: *.acn.waw.pl 15.08.07, 21:25 biorę ten preparat przez 30 dni i mam spokój pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: drgająca powieka IP: *.loonar.pl 16.08.07, 07:41 biore mgb6 i nie pomaga, tez jem czekolady, kakao. Nie mam zadnych stresujących sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_sciany Re: drgająca powieka 16.08.07, 12:51 Alka, Mi drga pod okiem juz prawie rok. Magnez i potas w normie ( sprawdzilam morfologia) bralam garsciami asparagin forte. Poszlam do neurologia, wyslal mnie na tomograf twierdzac ze to stres, teraz sie wsciekam co rano, juz nawet wole sloneczne dni bo moge w okularach p/slonecznych chodzic. Podkopouje mi to mruganie cale poczucie wlasnej wartosci, no wnerowa mnie ze hej, Jak cos wymyslisz w temacie mrugania to daj znac, moze znachor Odpowiedz Link Zgłoś
armos Re: drgająca powieka 17.08.07, 11:14 no nie gadaj.. ja mam to samo i lykam magnez z nadzieja, ze przejdzie.. przeciez to jest takie wkurzajace ze szok.. nie zalamujcie mnie ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: drgająca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 11:14 Miałam podobny problem przez kilka tygodni, drgająca bez ustanku powieka doprowadzała mnie do szału. Nie pomagały żadne preparaty z magnezem ani potasem. Dopiero neurolog przepisał mi hydroxyzynę, którą mialam stosować 1x dziennie na noc. Po kilku dniach problem minął.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś