Dodaj do ulubionych

Maroko z Itaką

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 22:32
Co powiecie na Maroko z Itaką pod koniec lipca? (7 dni), Nie będzie zbyt gorąco i zbyt forsownie? To w końcu lipiec. Ktoś był na takiej wyprawie? To coraz coraz popularniejszy kierunek. Robi sie coraz droższy, Czy warto?
Obserwuj wątek
    • deoand Re: Maroko z Itaką 09.01.13, 17:24
      Ciepło to bedzie na pewno - Maroko jest ciekawe -klasyczne to tzw Cesarskie miasta czyli objazd po maroku połaczony z wypoczynkiem w Agadirze , Najcieplej w Marakeszu chyba około 40 stoppni i wiecej ale da sie wytrzymac - Ja byłem pod koniec sierpnia .

Inna opcja to Maroko południowe bardziej gorące ale bardziej naturalne czyli dzikie a moze jakis partyzant mauretański zacznie strzelac z łuku - to dopiero atrakcja !
    • pinacolada777 Re: Maroko z Itaką 11.01.13, 12:15
      Od jakiegoś czasu przymierzam się już do zakupu objazdówki po Maroku i chyba się zdecyduję teraz, bo znalazłam ofertę za około 2300 zł, a to jak patrze po katalogach biur mających w swojej ofercie Maroko, to nie jest aż tak dużo. Słyszałam, że Maroko jest piękne i naprawdę warte odwiedzenia, tyle że w lipcu pewnie leje się tam żar z nieba, więc ja zdecyduję się na kwiecień.
      • Gość: kajusia Re: Maroko z Itaką IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 20:17
        Tez się własnie zastanawiam, kiedy najlepiej do Maroka, i wychodzi mi że przełom maja i czerwca może nie być jeszcze aż tak gorący, a już z cieplejszą wodą ;)
        ja oglądałam akurat katalogi biura BeeFree, ale też wygląda kusząco :)
        • yrec61 Re: Maroko z Itaką 11.01.13, 21:40
          Byliśmy w lipcu na obu kierunkach i było super. Tu relacja.

forum.gazeta.pl/forum/w,150212,131318110,131318110,Przez_cesarskie_miasta_po_magiczne_poludnie.html
          • baba_za_kolkiem Re: Maroko z Itaką 17.01.13, 12:35
            Do Yrec:

Bardzo proszę o informację czy warto / trzeba kupić obiadokolacje w RT na objazdówce jednej i drugiej?
            • yrec61 Re: Maroko z Itaką 18.01.13, 14:36
              Naszym zdaniem warto wykupić.
        • pinacolada777 Re: Maroko z Itaką 12.01.13, 10:25
          A co Cię interesuje, objazdówka czy wypoczynek w Maroku? Jeśli typowo wypoczynek, faktycznie maj/czerwiec może być dobrym terminem :)
          • Gość: xxxx Re: Maroko z Itaką IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.01.14, 21:15
            Agadir ma klimat "kanaryjski" - 20 st. zimą, 27 latem.
            Wiosna bardziej zimowa (ok. 22), jesień bardziej letnia (25).
            Na 10.01. były lasty za 999 zł, ale trzeba było kupic 3-4 dni przed wylotem.
            Teraz przez półtora m-ca co rusz po kilka województw ma ferie, lastów nie będzie, ale już 28 lutego...
            Tylko przez takie wypowiedzi może kogoś napędzam i sobie zabieram szanse :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka