Dodaj do ulubionych

Do j_kaczynski

13.04.13, 18:27
Witam Pana
Mam pytanie co sądzi Pan o biurze alfa star? Dopiero po wykupieniu i wpłaceniu zaliczki przeczytałem Pana posty i się okazały prawdą. Po wpłaceniu zaliczki nie mam umoy czyli tak naprawdę nic nie mam. Ostatnie posty dotyczące tego biura były już dawno, może ma Pan nowsze informację o tym biurze?
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Do j_kaczynski IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 14.04.13, 08:19
      ooooooo tak j_kaczynski to bardzo wiarygodny człek i nie tylko na tym forum hehehhehehehe
      • Gość: Yoda Re: Do j_kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.13, 13:59
        Czytałem wypowiedzi Kaczynskiego i powiem szczerze nikt nie był wstanie zaprzeczyć jego konkretnym zarzutom wobec polskich biur. Ja powiem szczerze nie mam do nich zaufania i jeżdżę tylko z niemieckich, gdzie mam kartę frankfurcką i biuro jest ubezpieczone w przypadku bankructwa. Po drugie mam: niższą CENĘ, lepszy SERWIS, lepsze hotele/POKOJE. I dopóki polskie biura nie podciągną się w wymienionych elementach nie pojadę z nimi nigdzie !!!!
        • pietnacha40 Re: Do j_kaczynski 14.04.13, 16:54
          jechałam parę razy z niemieckiego biura. Co do ceny, to się zgadza, ale co do serwisu, pokoju czy hotelu, to nie widziałam różnicy. To w niemieckim biurze po raz pierwszy spotkałam się z tym, że po przylocie, rezydent był tylko na lotnisku i wskazał mi busa do hotelu, spotkanie zrobił w połowie pierwszego tygodnia, a o powrót musiałam się już sama martwić - znaleźć książkę firmy w jakieś kanciapie hotelowej, doczytać o wylocie, sprawdzać samemu, czy się godziny nie zmieniły i pilnować, kiedy facet z kartką pojawi się w lobby i w ten sposób poinformuje mnie, że mam busa na lotnisko.
          A i różnica cenowa, to już nie aż taka, jak parę lat temu.
          Córka, w zeszłym roku była w tym samym hotelu co ja. Ja leciałam z Niemiec, ona z Itaką, a miała pokój w lepszej części. Co ciekawe, ja byłam po, a ona w sezonie. Te opowieści o tym, że Polacy mają zawsze gorzej, to trochę na wyrost są. Różnie bywa.
    • Gość: Gość Re: Do j_kaczynski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.13, 07:53
      Wg mnie obecnie tylko Itaka i RT reprezentują jakąś wiarygodność spośród wszystkich większych polskich biur podróży.
    • Gość: darek Re: Do j_kaczynski IP: *.ip.netia.com.pl 18.04.13, 13:12
      up
    • Gość: lena575 Re: Do j_kaczynski IP: 190.41.55.* 20.04.13, 06:34
      Jednego nie rozumiem, jak po wpłaceniu zaliczki mozna nie mieć umowy? Wpłacam i dają mi umowe do ręki, jesli nie, to oddają mi pieniądze albo wzywam policję. Jesli robię to przez internet, to przysyłająmi umowę na której wpisane są warunki i koniecznośc wpłaty zaliczki do okreslonego teminu i ja ją wtedy wpłacam.
      • marman78 Re: Do j_kaczynski 20.04.13, 22:52
        niestety nie mam umowy po wpłaceniu zaliczki. Mam tylko tak jak j_kaczyński napisał zgłoszenie uczestnictwa
        • Gość: Yoda Re: Do j_kaczynski IP: *.sklady.vox.pl 23.04.13, 14:48
          To są polskie biura. Pełen profesjonalizm. Jak któreś zbańczy to wtedy będzie lament. A z takim biurem które nie publikuje bilansu za poprzedni rok to w ogóle bym nie jechał. To oznacza że są z czymś problemy.
    • marman78 Re: Do j_kaczynski 26.04.13, 08:47
      Chyba z alfa star nie jest tak źle, gdyż bez problemu przesłali mi fakturę pro forma potrzebna do zakładu :)
      • Gość: Yoda Re: Do j_kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.13, 23:25
        A opublikowali sprawozdanie finansowe??
        • Gość: ass Re: Do j_kaczynski IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.13, 01:02
          hahaahhahah alfa star jedzie na oparach
          • Gość: Yoda Re: Do j_kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 09:40
            Proponuję załączyć nowy wątek propagujący omijanie biur które nie opublikowałyswoich sprawozdań, pomimo takiego obowiązku. Ponieważ ani politycy (którzy już dawno oderwali się od rzeczywistości) ani urzędnicy nie są wstanie tematu dopilnować i rozwiązać i mają kilkumiilionową rzeszę turystów (wyborców) w wielkim poważaniu musimy wziąć sprawę w swoje ręce. Może śladem konsumentów platformy NC+ trzeba na facebooku założyć stronę która moim zdaniem znajdzie wielu aktywnych użytkowników. Przecież biura które nie publikują sprawozdań grają nam turystom (klientom) na nosie.
            • Gość: Yoda Re: Do j_kaczynski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 00:10
              ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka