Dodaj do ulubionych

Bee Free - zmiany

IP: *.dynamic.chello.pl 26.04.13, 09:26
Wobec ostatnich poruszeń jakie nastąpiły w dyskusjach o gwarancjach biura bee free - dowiedzialam się ostatnio, że w kwietniu Rainbow Tours przejęło Bee Free jako swoją markę. Wszystkie wyjazdy z Bee free obejmuje teraz gwarancja Rainbow Tours.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Bee Free - zmiany IP: *.183.228.136.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.04.13, 23:20
      No to chyba duzo sie nie zmienia, bo i tak BeeFree dzialalo pod Rainbow Tours;)
      • Gość: dzka Re: Bee Free - zmiany IP: *.komputerlan.pl 29.04.13, 12:25
        Tak, ale do połowy kwietnia BF był samodzielnym touroperatorem. Teraz, w rozumieniu ustawy o usługach turystycznych jest organizatorem turystyki, a całe wyjazdy organizuje i świadczy gwarancję Rainbow Tours S.A.
        • Gość: Romek Re: Bee Free - zmiany IP: *.183.222.0.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.04.13, 18:54
          Jak dla Mnie nic się znie zmienia i tak moim zdaniem jest to jedno z najlepszych biur na naszym rynku.
          • Gość: Magda Re: Bee Free - zmiany IP: *.cm-6-2b.dynamic.ziggo.nl 30.04.13, 12:51
            Oferty Rainbow i Bee Free od dawna pokrywają się częściowo. Korzystam z ich usług od jakiegoś czasu, ale myślę, że to przejęcie nic nie zmieni w ich wyjazdach.
            • Gość: Darek Re: Bee Free - zmiany IP: *.183.245.12.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.04.13, 22:41
              Tez uważam, że nic się nie zmieni, a jak się zmieni to tylko i wyłacznie na plus. Trzymam kciuki za to biuro, bo bardzo lubię z nimi podróżować.
              • Gość: Sid1 Re: Bee Free - zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 08:53
                Po prostu nie ma już BeeFree jako biura podróży, touroperatora i tyle. Została marka taki "katalog" jak Gala Itaki, czy Hit Neckermanna.

• Gość: urząd turystyki Re: Bee Free - zmiany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 12:24
                  Roznica jest taka ze teraz jest mniejsza gwarancja ubezpieczeniowa. Wczesniej byla RT i BF razem 50 milionow, a teraz jest tylko RT czyli o 4 miliony mniej.

Czyzby mniej sprzedawali ze wystarczy mniejsze ubezpieczenie?
    • maq71 Re: Bee Free - zmiany 04.05.13, 11:31
      Zastanawiam się nad rezerwacją z beefree i też rozumuję,że są już jedną częścią z rainbow ale gdzie mogę to sprawdzić. W biurach mówią różnie. Zastanawia mnie baaaaardzo duża różnica cenowa między beefree a reinbow na tych samych hotelach i terminach wyjazdu. Na rodzinę w beefree wychodzi nawet 1500 pln mniej niż w rainbow. Co o tym sądzicie? Czy to powtórka Sky Club? Też mieli na koniec tanio!!
      • Gość: Koszmarek Re: Bee Free - zmiany IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.14, 00:50
        BeeFree zawsze mieli tanio. Byłam na bardzo taniej wycieczce w wakacje 2013 w Tunezji. Ogólnie ten kierunek był tani. Wyjazd był dobrze zorganizowany, hotel stał i nawet był bardzo komfortowy :) Wg mnie nie ma się czego obawiać - biuro dość nowe na polskim rynku i walczy o klienta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka