Dodaj do ulubionych

Nordic walking - hit sezonu

IP: 62.233.201.* 07.02.05, 15:02
Wszystkich chętnych zapraszam na profesjonalne kursy NORDIC WALKING w
Warszawie. Jestem licencjonowanym instruktorem International Nordic Walking
Association oraz współpracuję z największym producentem sprzętu Nordic
Walking fińską firmą EXEL (możliwość wypożyszenia kijków).
Zainterersowanych proszę o kontakt:
tel: 502 272 632
nordic_walking@hotmail.com
Obserwuj wątek
    • piotrnordicwalk Re: Nordic walking - hit sezonu 16.03.05, 00:07
      Cieszy mnie coraz większe zainteresowanie Nordic Walking, czyli Spacerem (nie
      tylko, można też truchtać, biegać i skakać - ale to dla bardzo sprawnych) z
      Kijkami Śladem Finów.
      W pełni zgadzam się z pozytywnymi opiniami autora artykułu na temat walorów
      zdrowotnych Nordic Walking.Pragnę jednocześnie nadmienić, że niedługo
      profesjonalny sprzęt do uprawiania tej wspaniałej formy aktywności fizycznej
      będzie dostępny w sklepach w Polsce.Chodzi tu jednak wyłącznie o kijki z
      włókien węglowych, jednoczęściowe (proszę unikać teleskopowych, trekkingowych i
      innych niedostosowanych do techniki i specyfiki Nordic Walking, bo można sobie
      nawet zaszkodzić, a w przypadku kijków teleskopowych, które lubią się składać
      podczas treningu, można nabawić się kontuzji).
      Cieszy mnie też obecność w ogłoszeniu pod artykułem mojego instruktora,
      Tadeusza - zapraszam chętnych warszawiaków do spacerów z kijkami pod okiem
      fachowca.
      Chciałbym także, jako osoba promująca ten sport w Polsce już od dwóch lat,
      zaprosić entuzjastów Nordic Walking na swoją stronę, gdzie znajdą oni kontakt
      z wszystkimi moimi instruktorami szkolącymi już w wielu miejscach w Polsce
      oraz dowiedzą się więcej na temat tej najzdrowszej formy ruchu.

Zapraszam także wszystkich chętnych profesjonalistów z dziedziny sportowo-
      medycznej na organizowane przeze mnie kursy instruktorskie, aby mogli zdobyć
      certyfikaty instruktorów INWA (International Nordic Walking Association)i
      dołączyć do naszej wspólnej grupy Pierwszych Polskich Instruktorów INWA.

Serdecznie pozdrawiam,
      Piotr Kowalski
      INWA National Coach for Poland
      www.nordicwalk.pl
    • Gość: www.nordicwalking. Re: Nordic walking - hit sezonu IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.05, 11:04
      Zapraszamy na kursy Nordic Walking z instruktorem INWA ( Internazional Nordic
      Walking Association)Spotykamy sie regularnie na Kabatach , Mlocinach i na Linii
      otwockiej,dysponujemy kijkami firmy Exel , prowadzimy kursy od roku i mamy
      wieloletnie doswiadczenie. serdecznie zapraszamy tel.507289794 lub strona
      internetowa www. nordicwalking.waw.pl
      • piotrnordicwalk Re: Nordic walking - hit sezonu 17.03.05, 22:50
        Witam kolejną instruktorkę INWA, Annę Balik, na forum entuzjastów chodzenia z
        kijkami śladem Finów po zdrowie. To już kolejny instruktor-fachowiec z
        Warszawy, Którego polecam wszystkim tym, którzy chcą nauczyć się Nordic Walking.
        Zapraszam wszystkich na stronę www.nordicwalk.pl aby poszukać instruktorów w
        innych rejonach kraju.
        Pozdrawiam.
        Piotr Kowalski
    • Gość: North Sport Re: Nordic walking - hit sezonu IP: 62.233.201.* 04.04.05, 08:51
      Zapraszamy na stronę poświęconą kursom i wyprawom Nordic Walking:
      www.northsport.net
    • basia553 Re: Nordic walking - hit sezonu 04.04.05, 15:14
      nie wiem czy tak zupelnie Wam zaufac? Po takim cytacie:
      "Cieszy mnie coraz większe zainteresowanie Nordic Walking, czyli Spacerem (nie
      tylko, można też truchtać, biegać i skakać - ale to dla bardzo sprawnych) z
      Kijkami Śladem Finów."

mam niejakie watpliwosci. Uprawiam Nordic Walking (po uprzednim kursie) od paru
      lat (tak, w Niemczech to niezupelnie nowosc) i zapewniam Was, ze Walking polega
      na CHODZENIU I TYLKO CHODZENIU. Jedynie tempo mozna regulowac, dla wstepniaköw,
      zaawansowanych, sportowcöw. Bieganie, czy skakanie - no nie, kto TO wymyslil???
      • Gość: piotr Re: Nordic walking - hit sezonu IP: *.hel182.suomicom.fi 27.04.05, 14:09
        oczywiscie , jak nazwa wskazuje"walking", to chodzenie i nic wiecej!!!!!!!
        W tym calym sporcie jest tylko jeden cel:sprzedaz kijkow.Rekoma mozna machac
        sobie BEZ KIJKOW .Exel i inne firmy robia szmal na durnosci ludzi.Ludzie
        puknijcie sie w glowe
    • Gość: Krzysztof Re: Nordic walking - hit sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 11:29
      zapraszam do skorzystania z oferty Firmy Sportimpex- jestesmy generalnym
      importerem i dystrybutorem niemieckiej firmy LEKI - niekwestionowanym nr1 na
      swiecie - kije do Nordic Walkingu, trekkingu, narciarskie itp. prowadzimy
      sprzedaz hurtowa i detaliczna. tel 022-6647632 lub krzysztof.sportimpex@wp.pl
    • bawarczyk Re: Nordic walking - hit sezonu 27.04.05, 11:33
      zapraszam do skontaktowania sie z firma Sportimpex -m.in generalnego importera
      i dystrybutora niemieckiej firmy LEKI - niekwestionowany nr 1 na swiecie-
      jakosc, ciezar, wytrzymałosc i funkcjonalnosc - kije do Nordic Walkingu ,
      trekkingu, narciarskie ect. 022- 6647632 lub krzysztof.sportimpex@wp.pl
    • Gość: Krzysztof Re: Nordic walking - hit sezonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:49
      Jezeli ktos z Panstwa jest zainteresowany kupnem kijów do Nordic Walkingu/
      trekking itp / swiatowej klasy niemieckiego producenta firmy LEKI prosimy o
      kontakt z firma SPORTIMPEX w W-wie- generalnego importera i dystrybutora
      www.sportimpex.prv.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka