Dodaj do ulubionych

ranking klientów...

IP: 212.160.191.* 02.06.05, 14:10
robia nam rozne rankingi biur i touroperatorów...

zróbmu ranking klientów i pomysłów na wyjazdy...

pozdrawiam wszystkich

Obserwuj wątek
    • Gość: nancy Re: ranking klientów... IP: *.chello.pl 02.06.05, 14:14
      1. biznesmeni. klient w krawacie jest mniej awanturujący się.
      • alibaba355 stawiam na tolka banana 02.06.05, 14:57
        ten sie nie awanturuje
      • Gość: kobietka z branży Re: ranking klientów... IP: *.chello.pl 14.06.05, 21:20
        1. Klienci z lastów, wykupujący najtańsze apartamenty, a po powrocie wpadający
        do biura i robiący sajgon, bo nie mieli luksusów i conajmniej
        pięciogwiazdkowego standardu, a przecież płacą więc wymagać mają prawo ;)
        2. Klienci którzy chcą lecieć w cztery osoby z "al eksklusiv" oczywiście za max
        1000PLN za wszystkich.
        3. Nadziani gó..arze i zblazowane panienki, którym nic nie dogodzi.

Inni są fajni. A już najbardziej lubię tych co po powrocie przychodzą
        powiedzieć że było fajnie, bo wtedy wiem że mam fajną pracę :)
    • ohkarol1 podaje najwiekszych oszołomów z tego forum!!! 14.06.05, 18:12
      and the winner is...

1) andrzej_marina alias andrzej alias jacek alias leszek i kilka innych imion
      za wilki wkład w pisanie o sobie w kilku osobach (Pan Bóg był tylko w
      trzech , andrzej na tym nie poprzestał)
      2) zdesperowana za czepianie się niewiadomo czego...
      3) darg, bo wczesniej trzeba było zapoznac się z postami nt Oasisa
      4) wszyscy piszacy o triadzie... a na co liczyliscie??
      5) no i wielu innych, ktorym zółc padła na mozg i odwbrała zdrowy rozsadek

znafca tematu turystycznego
      • Gość: Aldo Re: podaje najwiekszych oszołomów z tego forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:36
        Klient idealny dla biura podrozy:
        1. Wybiera oferte z netu, placi przelewem podwojnie, zawiadamia, ze nie jedzie
        (zeby biuro moglo sprzedac miejsce jeszcze raz) i nie zada zwrotu kasy.

2. Kupuje oferte do hotelu LUX Dubaju, wyslany na kamping w okolice Garwolina
        stula pysk i jedzie bez szemrania, na miejscu pomaga rezydentowi przekonac
        pozostalych uczestnikow ze jest fajnie i o co w koncu chodzi, w zeszlym roku
        biuro sie wywiazalo podobno z jakiejs umowy, raz czy kazdemu moze nie wyjsc. Po
        powrocie nie czuje sie okradziony i wraca za rok po wiecej.

Chyba was idiotki z biura podrozy kompletnie pogielo i popieprzyly wam sie
        role. Klient placi i ma prawo wymagac i wybrzydzac jak cos jest nie tak,podczas
        gdy wy jestescie w robocie, bierzecie od niego pieniadze i waswzym psim
        obowiazkiem jest stulic uszy i dostarczac usluge a jak klienta oszukacie to
        zamknac dzioby i sluchac. A jak to wam sie wydaje za trudne to zmiencie robote
        na jakas w uczciwej firmie.
        • alibaba355 aldo a co ty masz do garwolina ?? 16.06.05, 13:00
          no wlasnie co masz??

ja jestem z Garwolina i się tego nie wstydze!
          • Gość: Aldo Re: aldo a co ty masz do garwolina ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:11
            Nic nie mam, ale czy pojechalbys tam na wakacje za miast na Jamajke :-)
        • Gość: Elcia Re: podaje najwiekszych oszołomów z tego forum!!! IP: *.aster.pl 16.06.05, 17:26
          A może tobie biedny Aldo jeszcze piórko w d... wsadzić??? "Klinet nasz Pan"-
          taki zrozumiałam z twojej wypowiedzi ale... drogi Panie najpierw się "PANEM"
          trzeba być a póżniej oczekiwać tego od innych.
          • Gość: Aldo Re: podaje najwiekszych oszołomów z tego forum!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 15:28
            Jakbys przyjela najpierw kase za wsadzanie mi piorka w d... to musialabys
            wsadzic i sie usmiechac, bo jak nie to reklamacja byla by bolesna w tym innym
            zawodzie, ktory Ci sie marzy. Lepiej zostan przy nacinaniu klientow w biurze
            podrozy, najwyzej Ci nabluzgaja, do czego jestes juz przyzwyczajona, a jak
            niejestes to chyba ta robota nie dla Ciebie. Proste.
            "Pan" to pewnie dla Ciebie taki co jak mu ukradniesz kase to z usmiechem powie
            Ci "Nie ma sprawy", co?
      • Gość: jaś Re: podaje najwiekszych oszołomów z tego forum!!! IP: *.aster.pl 14.06.05, 21:35
        Nie ulega wątpliwości, że jest to ohkarol1 !
    • Gość: nie pracownik Re: ranking klientów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:56
      Ale wy pracownicy biur podrozy jestescie naiwni! Przeciez wasi
      pracodawcy,ktorzy tak postepuja z klientami tak samo postapia z wami, gdy was
      beda zwalniac. Teraz grajac na na nutkach solidarnosci z firma, wmanipulowuja
      was w pisanie podrabianych postow na forach i jak beda was zwalniac to uzyja
      tych samych nieuczciwych chwytow, zeby was pozbawic naleznych wam pieniedzy.
      Pamietacie Biedronke? Wyobraz sobie teraz jak ktoregos dnia przychodzisz do
      pracy i Ci enie wpuszczaja, fabrykuja falszywe oskarzenia pod Twoim adresem, i
      wywalaja Cie z pracy dyscyplinarnie, zeby zaoszczedzic na Twojej odprawie. Moze
      nawet dadza Ci fatalna opinie, ktora utrudni Ci znalezienie pracy, zeby urwac
      Ci tych pare zlotych na koniec. Pomysl o tym "pracowniku biura". Czy naprawde
      Twoja "firma turystyczna" zrobi dla Ciebie tyle ile ty dla niej gdy ty bedziesz
      w klopotach? Watpie.
      • ohkarol1 precz z oszołomami !!! 15.06.05, 14:46
        nie robimy rankingu pracodawców... tylko ranking klientów...

sam widziałem takich i musialem ich znosić co zachowywali się jak chamiszcza, a
        teraz ja chce odreagowac i dokopac oszolomom

poczytaj trochę co ci ludzie pisza, ja rozumiem ze ICH WYOBRAZENIA moga byc
        inne od tego co zastali na miejscu, ale nikt ich nie oszukuje i nie wciska
        kitu, przynajmniej u mnie w firmie

jakos nikomu na tym formum nie przyszło do głowy ze częśc z tych postów pisza
        ludzie chorzy psychicznie (głównie na megalomanię)
        już kilka razy mnie "zwolnili z pracy, załatwili" itd??

kilka lat temu nabyłem auto marki VW golf, tez nie byl zupełnie taki jak sobie
        wyobrażałem i jak wygladal na zdjęciu w reklamówce??
        zatem MOJE WYOBRAZENIE odbiegalo od rzeczywistego modelu VW Golfa
        czy to zonacza że koncern VW to oszusci ??

zatem precz z oszołomstwem !!!
        • Gość: Andy Re: precz z oszołomami !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 15:14
          A jak sie moze Golf na reklamowce roznic od golfa kupionego? Byl poobijany czy
          co? Nie ten kolor? Jelsi byl obity i nie mail np klinmy za ktora zaplaciles i
          byl np bialy a placilesz z czarny metlik to glupio ze nie reklamowales.
          • ohkarol1 Re: precz z oszołomami !!! 16.06.05, 16:23
            róznił sie znacznie:
            1) nie był taki szybki
            2) nie ogladaly się za nim blondynki takie jak claudia schifer
            3) od nnowosci nie błyszczał mu sie tak lakier
            4) szyby nie były tak przyciemniane
            5) i nie był taki wygodny jak mnie zapewniano...
            6) palil znacznie więcej na 100 km
            7) klima szumiała
            8) deska rozdzilcza skrzypiała
            \
            malo ??
        • squirrel9 Re: precz z oszołomami !!! 16.06.05, 16:02
          Kupowałeś go w internecie na e-bayu? Pytam z czystej ciekwaości.
          • Gość: to ja ewa Re: precz z oszołomami !!! IP: *.devs.futuro.pl 17.06.05, 14:36
            oj ludzie,ze tez wam sie tak chce ze sobą użerać.Przeciez jak wszędzie,w
            bp.też,i pracownicy i klienci bywają różni.Każdemu i wszystko można powiedzieć
            (pretensje,zażalenia itp.)i wcale nie trzeba od chamów się wyzywać.Pogody ducha
            i cierpliwości WSZYSTKIM życzę.
            • squirrel9 Re: precz z oszołomami !!! 17.06.05, 17:08
              Ja tylko zapytałam bez obrażania bo w ogóle nie wyobrażam sobie kupowania
              samochodu "z reklamówki". Czy on z Rosji, z Białorusi? Normalnie jak kupuję
              samochód to zapraszają mnie na jazdę próbną, oglądam go ze wszystkich stron a
              tu człowiek pisze,że kupił samochód a on był inny niż w reklamówce stąd mój
              szok. Na wyprzedaży go kupował, przesłali mu pocztą? Pytam bo ciekawam...
              • Gość: Aldo Re: precz z oszołomami !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 09:08
                Pewnie albo nigdy nie kupil nowego golfa z salonu, albo odbyl jazde probna,
                kupil i jest rozgoryczony ze nie dostal jakosci passata za kase na golfa. Tak
                czy tak musial wiedziec co kupuje. Z samochodami jest jeszcze jedna sprawa-
                nowe zawsze lepiej sie przentuja niz po paru miesiacach- skrzypienia i inne
                irytujace niedorobki wychodza dopiero jak sie pojezdzi - i na to jest jedna
                rada. Pojezdzic z kims kto juz ma takie auto np od roku lub 2 i pamietac o tym
                w czasie ogladanianowki w salonie.
              • ohkarol1 skoda ze nie czytacie... 24.06.05, 12:54
                a jak juz przweczytacie to nie rozumiecie...

zawsze oprócz "towaru/usługi" kupuje się pewne wyobrazenie...

przeciez zamiast przepłacać za golfa moglem se kupic daewoo... tez samochód
                a tani jak barszcz...

dokladnie tak jest z turystyka...
                jak zobaczysz 4* w katalogu biura podrozy to porownujesz z sheratonem w Wawce..
                tylko szkoda ze nie porównujesz cen...
                sheraton w wawce kosztuje ze 150 euro na dobe (ze sniadaniem)
                a klinet chciałby na tydzien miec all inclusive za te same 150 euro...

zamin kupicie cokolwiek to pomyslcie

Szanowni Państwo Turysci...

pozdro,

ten co wie co i jak

• Gość: Andrzej Re: skoda ze nie czytacie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:09
                  Przesadzasz, pokoj w Sheratonie kosztuje 150 euro czyli 600 zl co daje za
                  tydzien 4200. Ja zaplacilem tyle w Rainbow Tours za syf, ktory opisalem na
                  rainbowkant.blog.onet.pl. Nie jestem dzieckiem i jakbym zaplacil 2 x po
                  600 zl to nie spodziewalbym sie Sheratona. Wiec nie jest to takie oczywiste jak
                  Ci sie wydaje. Jakbys zaplacil za golfa powiedzmy 200 000 to mialbys sie co
                  zloscic ale mialem 2 golfy w zyciu, fajne auta, i kazdy wie, ze sa warte tyle
                  za ile je sprzedaja, ale nie wiecej. Sytuacje z ofertami i gwiazdkami pasuja
                  raczej do sytuacji w ktorej placisz za Phaetona, podpisujesz umowe na Phaetona
                  a dostajesz golfa po wypadku i jeszcze ci wmawiaja ze w przewrocilo Ci sie w
                  glowie bo drobne rozbieznosci kazdemu moga sie przytrafic. Lub ze to normalne z
                  VW a Ty widzisz ze w innych salonach placisz za phaetona i dostajesz phaetona.
                  • ohkarol1 andrzej to kłamczuch jakich malo 27.06.05, 10:51
                    o witam Andrzeja uznanego za jednego z największych oszołomów tego forum...

twój blog to kant, tak sie składa że byłem na study tour organizowanym przez
                    Rainbow Tours na sycylie i Kalabrie... i widziałem ten hotel a nawet w nim
                    mieszkałem...

i moge stwiedzić że kłamiesz!!!

zgadzam się z poprzednikiem, andrzej to OSZUST !!!
                    co więcej na miejscu rezydenta oskarzyłbym cie o zniesławienie...

• Gość: Aldo Re: andrzej to kłamczuch jakich malo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:32
                      To pewnie w czasie tego Twojego study tur ustawili nakrycia i zarcie na
                      stolach, zeby zrobic zdjecie :-) Nie slyszales o malowaniu trawnikow na zielono?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka