Gość: Rad IP: 5.1R2D* / 19.72.246.* 18.07.02, 08:29 Czy ktos ma jakies informacje na temat spedzenia wczasow w Norwegii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Norwegia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 08:49 Wczasy - czy to oznacza pobyt w jednym miejscu i to pobyt zorganizowany ? Norwegia jest zbyt piekna, aby pojechac tam na wczasy. Najlepszym rozwiazaniem jest samochod i jazda "gdzie oczy poniosa". Trasa zalezy od ilosci dni, jakie zamierzasz spedzic w Norwegii. I od ilosci pieniedzy, ktore mozesz na te wakacje przeznaczyc. W Norwegii wszedzie znajdziesz campingi, ktore oferuja pole namiotowe i domki campingowe (hytty). Takze z noclegami nie bedzie klopotow. Aby podac wiecej szczegolow, musze miec wiecej danych od Ciebie - kiedy, na jak dlugo i ile chcesz (mozesz) wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rad Re: Norwegia IP: 5.1R2D* / 19.72.246.* 19.07.02, 07:46 Czesc Fajnie, ze odpisalas. Mam zamiat tam pojechac na jakies 3 tygodnie. Mysle o wynajeciu auta kampingowego-nie wiem czy to dobra mysl. Prawdopodobnie wyladuje w Berlinie, i tam wynajme auto lub samochod kampingowy. Mam zamiar zobaczyc fiordy i pojechac przez Norwegie az do NordCap, a potem przez Szwecje Danie do Niemiec. Jak mozesz mi cos poradzic to napisz na adres rwlodarc@yahoo.com Dzieki Rad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_t Re: Norwegia IP: *.ti.telenor.net / *.ti.telenor.net 23.07.02, 18:22 wlasnie wracalam do Norwegii gdzie mieszkam przez Niemcy, Danie, Szwecje. jesli zamierzasz wziac prom z Puttgarden do Danii przygotuj sie na dluga kolejke. my czekalismy 2 godziny. samochod kampingowy to dobry pomysl. w Danii latwiej znalezc kamping niz hotel, w Szwecji troche lepiej. Norwegia to piekny kraj, mieszkam tu ponad rok a jeszcze wszystkiego nie zwiedzilam. jedyna wada jest drogie jedzenie, alkohol i papierosy. wiec warto o tym pamietac kiedy sie tu przyjezdza. jezeli masz jakies pytania napisz na moj adres mailowy gosia_t@poczta.gazeta.pl pozdrowienia Gosia Odpowiedz Link Zgłoś