jacues 16.06.05, 12:21 pytanie jak w temacie. Zastanawiam sie nad taka podróża. jesli macie jakies doświadczenia to bardzo prosze podzielcie sie nimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: kto wie jak sie podrozuje stopem po Niemczech 16.06.05, 17:10 Bardzo wygodnie. Ogolna zasada: trzymac sie autostrad i przesiadac tylko na rozsadnie wybranych parkingach (to znaczy lepiej wysiasc wczesniej, a w miejscu, gdzie wiecej osob bedzie jechac w nasza strone) Wiekszosc ludzi, ktorych spotkalem, mowi po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczkaa Re: kto wie jak sie podrozuje stopem po Niemczech 01.07.05, 16:10 niemcy beznadziejnie - 2 lata z rzedu i nieprzyjemne doswiadczenia, bardzo czesto nie chca brac bo mowia ze maja rzadowu samochod i nie mozna i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: kto wie jak sie podrozuje stopem po Niemczech 01.07.05, 19:09 Jest roznie, genetalnie coraz gorzej. Stopem po Niemczech jezdze od 1984 roku i widze coraz wieksza mizerier. Paradoksalnie, ostatnio (rok temu) zdarzalo mi sie wlasnie w Niemczech kilka razy nocowac u nieznajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: kto wie jak sie podrozuje stopem po Niemczech 03.07.05, 15:35 Wlasnie jestem na swiezo - Na granicy w Swiecku czekalem 5 minut, na parkingu pod berlinem okolo godzinki, a na parkingu pod dortmundem nieco ponad dwie, ale to byla okolo 3 w nocy. Za to potem na nastepnym zabrali nas od razu az za Londyn :-) Ja twierdze wciaz, ze Niemcy sa bardzo dobre na stopa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d dobrze:) 05.07.05, 17:36 byle by na stacjach benzynowych i na parkingach lapac:) ba na trasie to zapomnij:) Odpowiedz Link Zgłoś