edyta9920 19.07.05, 19:45 czy ktos byl z tym biurem gdzies oprocz obozow?? moze ktos odwiedzil z nimi camping "RICCIONE"???? zukam informacji na temat tego biura z gory dzieki za wiesci:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pizmaczek_bb Re: WITOURS "RICCIONE" IP: *.c207.msk.pl 15.08.05, 11:39 ja nie byełem ale jade pierwszy raz w tym roku !!! od 15 do 29 do riccione czytałem mase nie przychylnych opowiesci o tym biurze !!! ale pojedzimy zobaczymy !!! najwazniejsze ze bede w mirabilandi na katumie i wiezy ciśnień !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: WITOURS "RICCIONE" IP: *.jtcsa.com.pl / *.com.pl 30.08.05, 08:17 Właśnie wczoraj wróciłem z Riccione. Było SUPER. Polecam. Z "ostatniej chwili" zapłaciłem 600zł za 2 tygodnie z wyżywieniem i dojazdem. Jedzenie smaczne, chleby pieczone przez kucharzy. Kemping naprawdę OK. Po raz pierwszy (wspominając moje liczne wyjazdy) wszyscy wczasowicze byli zadowoleni. Autobusy LUX (Neoplan, a powrót nowym Manem). Czego tu więcej wymagać....? No tak pogody bo niekiedy padało, ale wtedy można było porozmawiać i jakąś książkę przeczytać.... ;-) Pozdrawiam Darek (jakby ktoś miał pytania: darek.katowice@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś