Dodaj do ulubionych

Bałkańskie Skarby

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:41
Znalazłam dość ciekawą ofertę wyjazdu z biurem Rainbowtours na Bałkany. Czy
ktoś był już może na tej wycieczce? Proszę o opinie o organizacji wyjazdu w
tym kierunku jeśli ktoś już z tej oferty skorzystał.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:34
      niestety nie bylam..byli moi znajomi i stwierdzili -nigdy wiecej.. w wiekszosci
      ta opinia pojawia sie rowniez na tym forum-opinie na temat biur..pozdrawiam
      • Gość: ula Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:55
        A czy można prosić jakieś szczegóły? Co było nie tak? Bo ja wielokrotnie
        wyjeżdżałam z RT i było ok. Bałkany to ich nowy kierunek, dlatego poszukuje
        opinii wśród osób, które były tam.
        • Gość: magda Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:51
          oni w 99% byli wsciekli na pilota a jak pewnie wiesz zly pilot rozwali kazda
          impreze jak juz z nimi gdzies bylas-to jedz jeszcze raz..powodzenia!
          • Gość: ula Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:58
            Rzeczywiście byłam w wielu miejscach z nimi. Piloci bywali różni na tych
            wyjazdach, ale nigdy jakoś nie mialam większych zastrzeżen. Czekam nadal na
            bezpośrednią opinię od osób, którzy zwiedzili Bałkany z tym biurem. Pozdrawiam.
          • ohkarol1 Re: Bałkańskie Skarby 12.05.06, 08:19
            opinie "magdy" są niewatpliwie godne uwagi...
            nie byłam i nic nie wiem ale błotem warto rzucić bo to nic nie kosztuje
            a ponizej link do opinii nt rainbowtours:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=41253332
            karol
            • Gość: magda Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:59
              a moze to Ty jestes tym pilotem zes taki nerwowy? daleko mi tego by rzucac
              blotem...
            • Gość: ula Re: Bałkańskie Skarby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 13:04
              Dzięki za link, ale akurat nie interesuje mnie opinia na temat biura. Ten wątek
              założyłam w nadziei, że znajdzie się ktos, kto podzieli się ze mną wrażeniami z
              tej konkretnej imprezy "balkanskie skarby" pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka