Dodaj do ulubionych

Maroko czy Malta?

• Gość: Sombrero Re: Maroko czy Malta? IP: *.dsl.telepac.pt 26.05.06, 14:34
      Przeciez samo pytanie juz Tobie odpowiada. Co wolisz nudna i taka zapamniana
      Malte, bez wiekszych ciekawosci czy zuplenie inne miejsce takie jak Maroko.
      Bylem tu i tam... Maroko 100% lepsze i ciekawsze. Przede wszystkim Casablanca.
    • Gość: Kuba Re: Maroko czy Malta? IP: .55.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:39
      Zdecydowanie Malta zapraszam do mnie do biura! www.malta.lublin.pl
    • Gość: biuro Malta Re: Maroko czy Malta? IP: .55.* / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:41
      www.malta.lublin.pl
    • Gość: norbert Re: Maroko czy Malta? IP: 193.239.56.* 26.05.06, 15:31
      Zdecydowanie polecam Maroko.Tułałem się miesiąc po maroku i z czystym sumieniem
      mogę polecić ten kraj.Przemawiają za nim bardzo niskie ceny,wspaniała
      kuchnia,niezliczona ilość zabytków,uprzejmi i gościnni ludzie(gwarantuję że się
      nie zawiedziesz)Wjeżdzając do Maroka przenosisz się w czasie.Pozatym jest tam
      wszystko czego tylko może zapragnąć turysta: Atlantyk,piękne piaszczyste
      plaże,pustynia.Jeśli lubisz łazić po górach świetnie trafiłaś.Cedrowe lasy z
      Makakami na wolności...Atlas i jego księzycowe krajobrazy mną pozamiatały :)
      Jeszcze raz polecam maroko póki nie zalała go do końca fala turystów z
      wypchanymi portfelami.
    • Gość: norbert Re: Maroko czy Malta? IP: 193.239.56.* 26.05.06, 15:31
      Zdecydowanie polecam Maroko.Tułałem się miesiąc po maroku i z czystym sumieniem
      mogę polecić ten kraj.Przemawiają za nim bardzo niskie ceny,wspaniała
      kuchnia,niezliczona ilość zabytków,uprzejmi i gościnni ludzie(gwarantuję że się
      nie zawiedziesz)Wjeżdzając do Maroka przenosisz się w czasie.Pozatym jest tam
      wszystko czego tylko może zapragnąć turysta: Atlantyk,piękne piaszczyste
      plaże,pustynia.Jeśli lubisz łazić po górach świetnie trafiłaś.Cedrowe lasy z
      Makakami na wolności...Atlas i jego księzycowe krajobrazy mną pozamiatały :)
      Jeszcze raz polecam maroko póki nie zalała go do końca fala turystów z
      wypchanymi portfelami.
    • Gość: loper Re: Maroko czy Malta? IP: *.crowley.pl 26.05.06, 15:43
      Maroko to Tunezja II - niczym się nie różni byłem tu i tu.
      • Gość: uttaa Re: Maroko czy Malta? IP: *.orange.pl 26.05.06, 19:33
        loper, załamałeś mnie. Nie spodziewiałam się,że Maroko zdecydowanie różni się
        od Tunezji,ale przynajmniej choć trochę.
        No nic, mam nadzieje, że wytrzymam.
    • Gość: LUKASZ Re: Maroko czy Malta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:10
      OSOBISCIE POLECAM MALTE, NAPRAWDE REWELACJA. BYŁEM TAM W UBIEGŁYM ROKU W
      PAŹDZIERNIKU. CZYSTE MORZE, MNÓSTWO UROCZYCH ZAKĄTKÓW, ZATOCZEK, ZABYTKÓW
      ZWIAZANYCH Z NIEZWYKLE CIEKAWA HISTORIA WYSPY, GDZIE SPLATAŁY SIE ROZNE KULTURY
      I RELIGIE. JEDYNYM MANKAMENTEM JEST BRAK PIASZCZYSTYCH PLAZ. JEDYNIE NA COMINO
      SA TAKIE ZATOCZKI I KILKA PLAZ NA MALCIE
      • Gość: Maraska Re: Maroko czy Malta? IP: *.chello.pl 26.05.06, 21:31
        uttaa to i ja sie wypowiem, chociaz tez jak sporo osob tu piszacy, zwiedzilam
        tylko jedno z tych miejsc, mianowicie Malte. No i niestety przylacze sie do
        tych, ktorzy jej nie polecaja. Tez uwazam ze mzona ja zwiedzic z dwa, trzy dni,
        +wycieczka na Gozo...ale zadan rewelacja, skaliste plaze, malo zieleni, miasto
        na miescie. Wysepka droga, klaustrofobiczna (mniejsza niz Warszawa...hehehehe).
        Zas jesli chodzi o maroko, przygotowywalam obszerny plan wycieczki objazdowej do
        ktorej niestety (buuu) nie doszlo i mysle ze ten kraj jest cudowny, i na pewno
        zupelnie inny niz Tunezja, w ktorej bylam i tez nie polecam hehehe:-)
        mysle ze dokonalas dobrego wyboru biorac pod uwage akurat te dwa kraje... no
        chyba ze chcialas poimprezowac, to nie wiem.

pozdrawiam
        Maraska
    • Gość: Bozka Re: Maroko czy Malta? IP: *.interecho.com / *.interecho.com 26.05.06, 21:30
      1. Malta jest droższa. Maltę można objechać samodzielnie autobusem komunikacji
      publicznej za niewielkie pieniadze, bo to mały kraj.Jest tam pięknie,
      gwarantowana pogoda, bardzo warto.
      2. Maroko jest egzotyczne, bo to już Afryka.Faceci baaardzo zywiołowo i msowo
      okazują swe oczarowanie :-)) Również przepiękny kraj, pogoda super.

Byłam w obu krajach i zarowno wakacje nr 1 jak i 2 należały do najbardziej
      godnych zapamiętania i cudownych. Gorąco polecam rzucić monetą ! Każdy wybór
      będzie dobry.
    • Gość: lenkac@wp.pl Re: Maroko czy Malta? IP: *.lnet.pl 26.05.06, 23:46
      Marocco jest super. Cofasz się w czasie co najmniej 500lat. Marakesz powala na
      kolana . Tunezja to cepeliada a Maroco jeszcze autentyk. Pod warunkiem ,że
      jedziesz na objazd. Bo sam pobyt w Agadirze to już kiepska sprawa. Nowy ,
      betonowy kurort pełen hoteli odbudowany po trzęsieniu ziemi.Natomiast objazd po
      Maroku to jest coś.
      • Gość: uttaa Re: Maroko czy Malta? IP: 83.145.84.* 29.05.06, 09:32
        Wszystkim Wam, bardzo dziękuję za odpowiedzi, jesteście bardzo pomocni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka