Gość: Grzesiek IP: 217.97.148.* 15.01.03, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linut Re: Egipt... co polecacie???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:28 Sharm zdecydowanie droższe od Hurgady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Egipt... co polecacie???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:06 z jakiego biura jechac najlepiej i w miare za rozsadna cene? Tak zebym byla zadowolona rowniez finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoGa Re: Egipt... co polecacie???? IP: *.makolab.pl / *.cacadu.com.pl 17.01.03, 17:38 cześć! Byłam w Egipcie we wrześniu z EXIM TOURS - polecam!!! w zasadzie nie mam zastrzeżeń co do organizacji, program też fajny. Koniecznie wybierz się na rejs po Nilu - to najlepsza forma odwiedzenia Egiptu - zobaczysz to, co najważniejsze i odpoczniesz na plaży. EXIM ma wile programów, na pewno znajdziesz cos dla siebie (polecam program "TUTANCHAMON" lub "NEFRETETE" - w zależności od zasobności portfela). Sprawdzaj ich oferty last minute - czasami są bardzo atrakcyjne! No i koniecznie zalicz nurkowanie!!! Rafy koralowe saą tam super!!! Udanego wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Egipt... co polecacie???? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 11:08 z jakiego biura jechac najlepiej i w miare za rozsadna cene? Tak zebym byla zadowolona rowniez finansowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Egipt... co polecacie???? IP: 81.15.164.* 16.01.03, 21:05 polecam ALFA STAR lub EXIM,widac ich w Egipcie Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Egipt... co polecacie???? 16.01.03, 21:43 Lista pytań pomocniczych: 1. Czy chcesz zwiedzać, czy leżeć na plaży? 2. Czy umiesz nurkować lub chcesz się tego nauczyć? 3. Czy znasz język angielski? 4. Czy masz pojęcie o historii starożytnego Egiptu? 5. Czy interesują Cię miejsca związane z Biblią chciał(a)byś je zobaczyć? 6. Czy jedziesz z małym dzieckiem (małymi dziećmi), czy sam(a)? 7. Ile możesz na ten pobyt wydać pieniędzy? Jak na to odpowiesz, to będzie Ci można coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Egipt... co polecacie???? IP: *.dsl.siol.net 22.01.03, 20:01 polecam Shar-el sheik-cudowne miejsce na byczenie sie .Przy odrobinie szczescia-ja mialam-super plaza z rafami. Polecam hotel:iberotel,Club Fanara. Oczywiscie wszelkie zwiedzanie tez mozliwe-juz drozej,my lecielismy do Luxoru- bosko Odpowiedz Link Zgłoś