Gość: www.MojBilet.com IP: 80.50.75.* 18.07.06, 09:26 Co sądzicie o travelplanet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mastermind Re: Travelplanet IP: *.ipt.com.pl / *.ipt.com.pl 01.08.06, 10:15 Portal jest OK, czasami trudno sie dodzwonic ale konsultanci udzielaja rzetelnych informacji. Opisy na stronie sa takie same jak w katalogach organizatorow wiec wszystkie informacje sa prawdziwe. Ja korzystam z ich ofert od dawna i zawsze bylo w porzadku moge miec obiekcje tylko do obslugi niektorych organizatorow ( nie polecam Triady ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Travelplanet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 23:57 Którzy konsultanci? Ja dzwoniłem 3 razy i wydaje mi się że wiedziałem więcej od nich. Tam co chwila jest wymiana kadr jak w każdym takim molochu i trzeba chyba trafić na kogoś kto się długo utrzymuje w pracy i ma jakieś pojęcie. Wydaje mi się że mniejsze portale mają lepszą obsługę. Zresztą i tak wykupuję wycieczkę w biurze lokalnym jak już wszystkiego się dowiem. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kretopolis Re: Travelplanet IP: *.centertel.pl 03.08.06, 09:31 Chyba jestes wlasnie z takiego mniejszego portalu skoro tak piszesz 8-P Ja kupowlem w Travelplanet.pl 3 razy i zawsze bylo bez wiekszych problemow. Docenilem ich przy sytuacji kryzysowej jaka mialem ze swietej pamieci biurem Meltemi, wtedy dzieki temu ze planet ma duza mozliwosc wplywu na touroperatorow w ciagu jednego dnia mielismy zalatwiony inny samolot z innego biura i polecielismy na urlop. Dla mnie nie trzeba lepszej rekomendacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burcia Re: Travelplanet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 21:02 ja uwazam ze to bardzo dobry portal i bardzo zorientowani konsultanci kupowalam u nich wyjazd na Rodos i obsluga byla bardzo dobra. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Travelplanet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 00:41 Tak. Sami sobie piszą recenzję pracownicy travelplanet. Dziwne że jak wysłalem zapytanie o imprezę z ich strony to nawet nie raczyli odpowiedzieć. To się nazywa profesjonalizm? Taki travelone, bliżejsłonca i nie pamietam który jeszcze serwis nawet zadzwonili do mnie, inni odpowiedzieli imajlem. Ale profesjonaliści z travelplanet (i easygo) olali gościa co pyta a nie kupuje. ja chciałem wykupić wycieczkę ale niestey skąd mam wiedzieć ile zaplacę za dziecko ?? Zatem zapytałem ze skutkiem jak wyżej. "Polecam" świetną obsługę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Travelplanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 17:24 no tak zawsze sa bardziej i mniej zadowoleni. Ja trafiłam na fajn a konsultantke, która naprawde była zaangazowana. poza tym oni sa posrednikami, wiec blizszych inf. o hotelach, warunkach itp szukałam u organizatora wycieczki. Coz ja jestem zadowolona. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Travelplanet 14.08.06, 17:37 a ja właśnie zadałem oytanie i dostałem odpowiedź w ciągu kilku godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brixxx Re: Travelplanet IP: *.ip-point.pl 28.02.18, 12:34 Zdecydowanie odradzam ogólnie Travelplanet, zwłaszcza Salon w Toruniu ul Ugora (Polna Park). p. Joanna Sz. Postaram się jak najkrócej.Jeżeli nie chcecie tracić nerwów,czasu i pieniędzy. SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAJCIE TEGO POŚREDNIKA. Wiedza bliska zeru,(sam więcej doczytałem w internecie niż dowiedziałem się u źródła). Kontakt tylko do momentu wpłaty zaliczki,potem to dramat,zero konkatku z kimkolwiek!!! ,nawet z biurem (matką)Wrocław.Pomimo błędnie wystawionych dokumentów wyjazdu !!. Zerko kontaktu,zero przeprosin,pomimo moich e.mail,telefonów,maili. Na chwilę obecną, sprawa skierowana do UOKIK i ubieganie się o zwrot zaliczki(istna walka z wiatrakami); Zaznaczam że nie pracuje w żadnej konkurencji,nie jestem powiązany z branżą turystyczną etc. Jestem jedynie poszkodowaną osobą prywatną. Zatem , ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś