Dodaj do ulubionych

Meksyk-co warto zwiedzić

08.02.03, 08:37
Witam. Interesuje mnie wszystko o \meksyku: gdzie warto
pojechać, co zwiedzić itp. Chgciałamym uzyskać także
informacje jak najtaniej można dostać się do Meksyku i
jak lepiej pojechać: samemu czy z wycieczką. Tak
naprawdę preferuję zwiedzanie w pojedynkę, ale obawiam
się, że w tak dużym kraju nie podołam.
Pozdrowienia
Justyna
Obserwuj wątek
    • Gość: Jot Re: Meksyk-co warto zwiedzić IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 15:16

Trzy tygodnie temu wróciliśmy z Meksyku. Pytaliśmy o to samo na forum. Zobacz
      jakie były odpowiedzi, myślę że mogą się one Tobie przydać, tak jak i nam były
      one pomocne. Przeczytaliśmy zresztą niektóre pozostałym uczestnikom w samym
      Meksyku, była to fajna konfrontacje tego co ludzie piszą a jak jest w
      rzeczywistości.
      Pokonaliśmy Meksyk w 5 dni jadąc autobusem wynajętym od Mexico City do Cancun
      a stąd dalej do Dominikany. Nasze przygody i wrażenia opisaliśmy w artykule,
      który ukaże się w marcu w " Angorze'. Tam też jest trasa, którą przebyliśmy.
      Meksyk jest tak niezwykły, że aż trudno w to uwierzyć. Przeczytaj przewodniki
      i odpowiedz sobie na pytanie, co dla Ciebie jest ważne, co chcesz zobaczyć, ile
      masz pieniędzy, i jak sobie poradzisz w każdych warunkach ... Dopiero wtedy
      pytaj o radę, jedno jest pewne, dobrze musisz być przygotowana, by później nie
      wpaść w tarapaty.
      Życzymy powodzenia ( Jot i Aga)
    • Gość: kasia Re: Meksyk-co warto zwiedzić IP: *.tkb.pl / 10.2.1.* 09.02.03, 17:00
      czesc,
      polecam przewodnik pascala o meksyku.znajdziesz tam wszystko co trzeba i to ze
      szczególikami.bylam w meksyku we wrzesniu i naprawde jedyne niescislosci
      miedzy pascalem a tym co zastalismy byly w cenach, ktore troche wzrosly.
      od siebie napiszę jeszcze, że wg mnie najpiekniejszym miejscem było miasteczko
      Real de Catorce na północy meksyku.ale trudno tak naprawde wybrać bo wszystko
      bylo niesamowite.
      pozdrawiam
    • Gość: cracovian Re: Meksyk-co warto zwiedzić IP: *.bankofamerica.com 12.02.03, 01:14
      Tu jest moj stary post (zdecydowanie polecam Jukatan). Znajdziesz tam rowniez
      wypowiedzi innych na temat czy lepiej samemu czy z wycieczka:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=19&w=3742677&a=3772349

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka