Gość: Sylwia IP: 195.117.230.* 20.08.06, 21:57 Wybieram sie z tym biurem do Egiptu. Czy ktos bedzie tak mily i podzieli sie ze mna wrazeniami na temat tego biura i jego wiarygodnosci w Egipcie oraz hoteli. Jaki 4* w Hur wybrać? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ax Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:15 Poszukaj na forum, temat wałkowany nie raz, nie dwa, jesli o ów biuro chodzi, serio. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: 80.54.122.* 21.08.06, 13:20 Witaj, Byliśmy w Egipcie z tym biurem w listopadzie zeszłego roku. Hotel który wybraliśmy- 4**** - Alibaba. Byliśmy z małym dzieckiem- 2,5 roku. Polecam bardzo ten hotel i same biuro podróży. Hotel jest położony na bardzo dużym obszarze i dwa hotele położone obok Alibaby są tego samego właściela co wiąże się z korzystaniem ze wszystkiego w tych trzech hotelach (opcja all inclusive). Posiłki też możesz zjeść w którymś z sąsiednich hoteli tylko rano trzeba to zgłosić. W Alibabie podobno najfajniejesze są animacje, plaża w ostatnim hotelu (zapomniałam nazwy), tam również fajny placyk zabaw i mini zoo. W środkowym hotelu Jasmine village jest tak bardziej kameraline bym rzekła i roślinność piękna. Co ważne- tam nie można pić wody z kranu (a dzieci lepiej aby ząbki myły nawet w butelkowanej), mieliśmy dostarczane każdego dnia 4 butelki wody w ramach ceny za cały wyjazd. Mam zdjęcia z pobytu tam, mogę kilka przesłać. Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: Z Sun&Fun do Egiptu 22.08.06, 15:57 wybieram sie do tego hotelu 7 wrzesnia z dwulatka. prosze o przeslanie zdjec na adudi@gazeta.pl. jaki pokoj najlepiej wybrac? mysle,ze w czesci ogrodowej, bo przy basenie chyba halas, no i chyba na pietrze, zeby dziecko moglo wyjsc na balkon i mi nie uciec?:) ale czy nie jest wtedy za goraco od dachu? prosze o jakies spostrzezenia co do tego hotelu z naciskiem na to , ze jade z malym dzieckiem. czy byliscie z dzieckiem na jakiejs wycieczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: 80.54.122.* 23.08.06, 09:08 Przesłałam zdjęcia na podany adres. Zdjęć sporo-3 maile i troszkę opisałam co i jak. Bardzo proszę o informację czy wszystkie maile doszły. Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: Z Sun&Fun do Egiptu 23.08.06, 11:04 doszly, dziekuje bardzo:) wyslalam maila do Pani:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: *.brwsa.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:48 Witam Czy może i do mnie Pani wysłać zdjęcia i ważne informacje? Z góry dziękuję magda.mdd@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: 80.54.122.* 23.08.06, 14:13 Próbowałam przesłać na podany adres 3 maile ze zdjęciami, ale mi wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: *.brwsa.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:18 Nie wiem dlaczego.. skrzynkę mam pustą. W takim razie proszę spróbować tu: m0711@gazeta.pl . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Z Sun&Fun do Egiptu IP: 80.54.122.* 23.08.06, 14:50 Przesłałam na ten drugi adres i powinny dojść, bo zwrotów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
adudi Re: Z Sun&Fun do Egiptu 23.08.06, 14:20 moge przeslac tej Pani te zdjcia, ktore mi Pani wyslala... zmniejszone, mniej zajmuja:) wysalalam do Pani maiala z zapytaniem.... dostala Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
paco16 Re: Z Sun&Fun do Egiptu 25.08.06, 21:42 Monika-koniecznie prześlij fotki.Zainteresowana jestem tym hotelem,tez mam dzieci.Z jakim biurem byłas?ewadama@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś