Gość: oliszka IP: 217.153.51.* 05.03.03, 09:11 Planuje wyjazd, na jaką moge liczyć pogodę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eu Re: PORTUGALIA WE WRZEŚNIU IP: *.biaman.pl 05.03.03, 12:51 moze byc slonce albo deszcz :) w przewazajacej wiekszosci bezchmurnie od 25st wzwyz ale bywaja 2-3 dniowe ulewy jak polskie tzw. urwania chmury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: PORTUGALIA WE WRZEŚNIU IP: *.spider.pl 05.03.03, 14:16 Ale pojechałbyś we wrześniu, czy raczej nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eu Re: PORTUGALIA WE WRZEŚNIU IP: *.biaman.pl 09.03.03, 00:48 Gość portalu: bartek napisał(a): > Ale pojechałbyś we wrześniu, czy raczej nie?? jasne. o kazdej poze roku! a dokad chcesz jechac? w algarve bylem w pazdzierniku: noclegi tanie, plaze puste, pogoda doskonala, ocean cieplutki. btw. lato w portugalii trwa co najmniej do konca pazdziernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: PORTUGALIA WE WRZEŚNIU IP: 62.233.139.* 09.03.03, 10:16 bylem w 2001 w pierwszej polowie pazdiernika, w porto, macedo de caveleiro, lizbonie i nad morzezm . bylo super, na poludniu nie bylo upalnie ale mozna sie bylo bez problemu opalac, wyzej byly chlodne poranki ok. 12 stopni, nad morzem temp. ok. 25 nie wiem dla mnie bomba mniej ludzi, nie ma problemu z wynajeciem pensjonatu, mozna negocjowac cene, ale jezeli lubisz bardzo goroce plaze to boje sie ze w pazdzierniku moglabys miec problem, natomiast we wrzesniu raczej nie, ale wydaje mi sie ze wrzesien to u nich normelnie sezon, a wiec tlumy ludzi i wysokie ceny Odpowiedz Link Zgłoś