Dodaj do ulubionych

Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cenię

IP: *.chello.pl 14.09.06, 10:10
A teraz tak dla odmiany, bo dołuje mnie ten wątek o klientach w oczach
praowników b.p
Obserwuj wątek
    • alessa Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen 14.09.06, 11:55
      To nie jesteś jedyna w tym towarzystwie, jak czytam te wypowiedzi to mi się
      słabo robi i utwierdzam się w przekonaniu , że jednak co sama nie sprzedasz to
      inni nie mają szans. Jestem właścicielem Narciarskiego Biura od samego
      początku sprzedaję ofertę osobiście, a klienci do mnie wracają.
    • squirrel9 Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen 14.09.06, 11:59
      Neckermann i TUI. Z Neckermannem (z wylotem z Niemiec) wyjeżdżałam wielkorotnie
      i do dalekich miejsc. Ostatnio na przełomie kwietnia/maja na "objazdówkę" do
      RPA. Wszystko bez zarzutu.
      • Gość: Agata Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 13:24
        I Scan Holiday. Dobry kontakt zarówno w biurach w Polsce jak i z rezydentami w
        kraju docelowym.
    • julsza Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen 15.09.06, 10:56
      Wygoda Travel - za profesjonalna wycieczke objazdowa na Sycylie, ktora byla
      wzorcem idealnej wycieczki. szkoda, ze z tego zrezygnowali
      • Gość: zorka5 Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 11:25
        Alfa Star za świetnego przewodnika na rejsie po Nilu. Pozdrowienia dla Mahmuda :)
      • Gość: svamp Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:13
        > Wygoda Travel - za profesjonalna wycieczke objazdowa na Sycylie, ktora byla
        > wzorcem idealnej wycieczki. szkoda, ze z tego zrezygnowali

Nie zrezygnowali, tylko sprzedają pod marką "Comfort Club", współtworzoną przez
        Wygodę i Orlando.
    • alibaba355 Rainbow Tours 15.09.06, 11:35
      a ja polecam Rainbow Tours za wspaniałe wakacje w sharm el sheikh i wypad do
      Jordanii (wspaniała Petra!)
      doskonały hotel (Laguna Vista), pokoje nawet lepsze niz na zdjęciu ;-)),
      wspaniały rezydent Amir, doskonała organizacja wyjazdu do Petry

alibaba
      • Gość: gras Re: Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:32
        a ładnie to tak reklamować biuro w którym się pracuje
      • Gość: Mario Re: Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:09
        nie mam NIC wspolnego z RT
        natomiast potwierdzam, Laguna Vista to zajerzysty resort (tylko All takie jakies
        nie_teges). Amir, fakt ze rezydenci z reguly wogole mnie nie interesuja, bo po
        co mi oni, ale ten gosc to naprawde wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu.
        Wzor odpowiedzialnosci, wie o czym mowi i widac, ze lubi to co robi.
    • toolkien Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen 16.09.06, 12:51
      Logostour - rzetelność, bogata oferta, miła obsługa, profesjonalizm pilotów.
      Podobnie Nowa Itaka, Sigma Travel, Excalibur
      • Gość: czarusia Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:36
        Destino Mexico - pełny profesjonalizm, tu w Polsce, i tam w Meksyku, czyli
        robią to co umieją najlepiej.
        • Gość: synergis Re: Moje najlepsze biuro, dlaczego i za co je cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:09
          Nie posiadam. Wszystkie moje dotychczasowe podróże uważam za równie udane. Brawa
          należą się więc Orbisowi, Eximowi, Wezyrowi i Alfa Starowi.

Tak w ogóle uważam że biuro podróży to mało znacząca składowa udanych wakacji.
          Najważniejsze jest nastawienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka