IP: *.acn.waw.pl 09.03.03, 19:44
Wybieram się do Barcelony. Czy ktoś mógłby podać mi adresy (internetowe
również) i nr telefonów w miarę tanich i sprawdzonych hoteli i pensjonatów w
Barcelonie?
Obserwuj wątek
    • Gość: betek Re: Barcelona IP: *.provider.pl 10.03.03, 11:18
      www.hotelformule1.com. Są to tanie hotele sieci Accor, myślę,że godne polecenia
      (spałam w jednym w Paryżu). Na stronie jest mapka i możesz sobie wybrać kraj i
      miasto. Z tego co się orientuję ceny w Barcelonie oscylują wokół 27 euro. Aha -
      charakterystyczne dla tych hoteli jest to, że ta sama cena obejmuje 1,2 lub 3
      osoby (czyli 27 euro za pokój do 3 osób). Moim zdaniem jest to bardzo dobre
      rozwiązanie, no i ta cena. Po przeliczeniu wychodzi jakieś 36 złotych za osobę
      (licząc razy trzy osoby)- to taniej niż w Polsce!
    • miriam_73 Re: Barcelona 10.03.03, 16:57
      Formuły w Hiszpanii nie są położone dogodnie - na obrzeżach. Jest dużo różnych
      hotelików w samym centrum miasta, w okolicach Las Ramblas. Jeśli nie masz nic
      przeciwko "młodzieżowej" atmosferze to polecam hostal Kabul, przy Placa Reial,
      tuż przy Rambli (www.kabul-hostel.com)- tanio, czysto, ze śniadaniem, dostęp do
      sieci for free. Poza tym wystarczy np. w Googlu wrzucić hasełko hotels czy
      hostels in Barcelona i na pewno coś znajdziesz.
      • Gość: martita Re: Barcelona IP: w3cache.* / 192.168.3.* 11.03.03, 13:17
        Polecam strone www.hotels-barcelona.org
        Byłam w Barcelonie przez rok na kursach językowych ale niestety gdzie są jakie
        ceny w hotelach nie mam pojęcia bo sie tym zupełnie nie interesowałam.
        Jedyne co mogę doradzić to unikaj szukania w dzielnicy Saria, to jedna z
        najbogatszych dzielnicy w Barcelonie i mozesz sie nieźle zdziwić cenami nie
        tylko hoteli :). Jedna z najlepszych i najdrozszych sieci sklepów to "Corte
        Ingles" ale to pewnie wiesz, że można tam nieźle przeplacić za co niektóre
        rzeczy.
        Możliwe ze gdzies koło Las Ramblas byłoby taniej, mimo ze to centrum, troszke
        niebezpieczne jeśli chodzi o kieszonkowców, są naprawdę profesjonalistami:),
        dlatego przy zachwycaniu się Barceloną szczególnie w tej dzielnicy, plecaczek
        trzymaj sobie z przodu :).
        Pozdrawiam i zycze udanego wyjazdu, ja kończę ten semestr i znowu tam wracam.
        • Gość: MB Re: Barcelona IP: *.kgk.com.pl 11.03.03, 14:56
          Dziękuję za info i dobre rady.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka