Gość: Darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:17 Coś mi sie wydaje ze od 27.11.2006 beda juz loty z Polski do Brazylii.CZy Itaka jest solidna?cialem sie tam wybrac.Moze jakies sugestkie...?I czy lecąc sam nie zanudze sie tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dynia Re: Brazylia 27.11 IP: *.tbs-net.rekin.net 06.11.06, 19:36 ooo... to cool :) BRAZYLIA - moje drugie marzenie .... :D ITAKA - byłam kiedyś na wycieczce objazdowej z nimi :) było spoko ... a w tym roku moja kumpela wybrała się z ITAKĄ do Chin ... bardzo jej się podobało, zarówno Chiny jak i cała organizacja imprezy ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Brazylia 27.11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 08:50 No to sie wybierz Dynia!Bedzie mi milo poznac podrozniczke.Lece sam wiec w towarzystwie drugiej osoby bedzie mi razniej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dynia Re: Brazylia 27.11 IP: *.tbs-net.rekin.net 07.11.06, 17:55 tak, oczywiście ... planuje podróż ..... ale dopiero w przyszłym roku (zbieram kase) ale nie będzie to Brazylia (drugie miejsce w kategorii "marzenia" :)) .... choć może .... kto wie? ..... :D Odpowiedz Link Zgłoś