Gość: kadarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:50 Zamawiacie już wycieczki sylwestrowe? Podobno już na początku grudnia prawie nie ma szans zdobyć czegoś ciekawego. Czas goni, a tu palm się chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pysia Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:29 Nie wiem właśnie, się wacham między Egiptem, a starymi dobrymi Sudetami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketel Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:02 Dwa tygodnie ciepła, drinków i wody jako początek 2007 r? O tak, tak, tak... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: penelope Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:41 I bez dzieci... :] Macie na oku jakieś wycieczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinczur Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 14:31 Tydzień od tuż po świętach do tuż po sylwestrze w Hurghadzie, hotel Sindbad aquapark, biuro Alfa star :D Nie powiem, oczekiwania mam duże, ostatni sylwester raczej nie wypalił i chcę sobie odbić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polyanna Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:12 Czy na takich pobytach można zobaczyć, jak wygląda tradycyjny przełom roku w danym kraju? Egipcjanie obchodzą sylwestra jakoś szczególnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:40 Alfa Star to bardzo dobry wybór, natomiast jeżeli wylot miałby być z Warszawy to radzę szybko podjąć decyzję - wolny termin z sylwestrem to dopiero 30.12-na 14 dni-oczywiście hotel Sindbad Aquapark. Chętnie udzielę porad odnośnie Egiptu. Jeżeli jest zainteresowanie zarezerwowania miejsc to proszę o kontakt na sungro@onet.eu. Ostatnie miejsca! Zapraszam również na www.travelclub.jasky.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dawia2222 Re: Sylwester! 18.12.06, 11:40 Witam, czy jadą do Hurghady jakieś samotne dziewczyny? Dwóch super facetó wylatuje 30.12 z Katowic na tydzień do hotelu Sindbad Aquapark. Kontakt dawid2222@wp.pl lub GG 3502833 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:33 Serdecznie polecam Egipt na sylwestra! zapraszam na www.travelclub.jasky.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nedame Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:03 I co w ramach tego sylwestra w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euroholiday Plus Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:28 Z lotnisk niemieckich od dawna nie ma już ofert na sylwestra pod palmy - oczywiście za ludzką cenę. Radzę się śpieszyć!! Pozdrawiam - Ula www.euroholidayplus.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Worstyourdream Re: Sylwester! IP: *.telpol.net.pl 19.12.06, 00:11 Ja rezerwowałam wycieczke do Egiptu obejmująca sylwester na początk ugrudnia, faktycznei przesiew totalny, ale mimo to znalazłam bardzo dobra oferte :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenda Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:31 Gdzie znalazłaś? Też szukaliśmy dopiero tydzień temu i załapaliśmy się na miły, tygodniowy pobyt na Cyprze. Tam jeszcze nie byliśmy, a podobno urocze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worstyourdream Re: Sylwester! IP: *.telpol.net.pl 19.12.06, 23:23 Exim Tour, z czego wylatuje dzień pozniej [na chama moza powiedzieć ze tylko 15 pozniej]:/ mimo to jestem optymistycznej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenda Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:02 To my wzięliśmy z Alfa Staru. Oby nasze wyjazdy się udały śpiewająco :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grucha Re: Sylwester! IP: *.acn.waw.pl 22.12.06, 22:36 A ja zamówiłam dziś Super Last!!! Brazyllia - zawsze czekam do końca. Miłego ubawu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:54 Nasza rodzinka Egipt, Hurghada i dwa tygodnie :) Też z Alfy. Pozdrowionka dla wycieczkowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Penelope Re: Sylwester! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:50 Wróciłam właśnie z Egiptu z wycieczki sylwestrowej. Kochani, cudownie było! Bardzo wam polecam na przyszły rok! Swietna muzyka, nawet mój mąż dał sie wyciagnąć do tańczenia, a nie lubi :) Zabawa do rana, przepiękne fajerwerki. Odpowiedz Link Zgłoś