Gość: delakon IP: *.bremultibank.com.pl 12.01.07, 12:42 Był ktoś w Paryżu z którymś z w.w. biur ? Proszę o podzielenie się doświadczeniami. I jeszcze jedno: ile osób ( przeciętnie ), liczy sobie grupa jadąca w jednym terminie na wycieczkę z biurem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozefa1 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak IP: *.crowley.pl 12.01.07, 14:04 Polecam z Sigmą travel - perfekcyjna organizacja, pilot i hotel w centrum. Z Triady wycofałam się w ostatniej chwili-pojechała moja koleżanka, słaby hotel na peryferiach, a przede wszystkim z obiecanych pełnych 3 dni zrobiły się 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 02:49 byłem z lekierem,wróciłem zadowolony.to był paryż i zamki nad loarą,świetna przewodniczka,najlepsza jaką spotkałem.hotele w centrum i na obrzerzach paryża, do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
mieszczaneczka Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I t 14.01.07, 13:07 Ja byłam z RAinbow Tours - trochę nietypowo bo to był wyjazd sylwestrowy do Paryża. wszystko super, bardzo fajna pilotka (p. Halina Kobzińska), program trochę bogaty - no ale w samym Paryżu byliśmy zaledwie trzy dni wraz z sylwestrem. Jedyny mankament - to bardzo duża grupa (68 osób!!!) nie do ogarnięcia, nie da się porządnie zwiedzać z taką dużą ilościa osób. w każdym razie - polecam Rainbow Tours! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wana Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I IP: *.slowianin.pl 14.01.07, 15:20 Ja byłam z Orbisem 40 osób,fajny program,rozliczenia finansowe bez naciągactwa jak to teraz często wśród pilotów,wiedziałam co ile kosztuje i było super. program tez ciekawy.Troche męcząca podróż nocą. Odpowiedz Link Zgłoś
akademiapilotow Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I 15.01.07, 21:31 Czy mnie się wydaje, czy leciutko zapachniało oszczerstwem?? Siostro, zainteresuj sie polityką biur podróży, zanim znów zaczniesz rzucać kalumnie na bogu ducha winnych pilotów, tak?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
degobo Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 16.01.07, 12:53 Byłam z Lekierem ale to było z 10 lat temu - jeszcze w liceum byłam. Spoko wycieczka, jak dla mnie nieco za dużo kościołów tylko - wymiękałam już bo czułam się jak na pielgrzymce :D Z siostrą się urwałyśmy potem z 2 kościołów i przewodniczka zrobiła nam potem lekką awanturę. Ale organizacyjnie spoko - hotel był wprawdzie pod Paryżem, ale dało się wytrzymać, nieco zimno było tylko. Z Triadą była ciotka moja z koleżanką i wróciły zachwycone - i w tym roku chcą zapodać zamki nad loarą. Ale one są niemożebne piechurki - cichobieżki na nogi i dawaj :D :D :D nie do zdarcia są! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoyt Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:16 Witam, mozesz powiedziec cos wiecej o tych zamkach? Ja bym bardzo byl zainteresowany taka wycieczka, bo od dawna cos takiego mnie kusi, dlatego też miłoby było, gdybyś dała kilka szczegółów. pozdrawiam Hoyt Odpowiedz Link Zgłoś
avart1 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 17.01.07, 14:55 zapytaj o szczegóły takiego wyjazdu: biuro@soletravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.aster.pl 19.03.07, 21:31 Polecam TRIADĘ-PARYŻ z gwarancją!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:13 Nie polecam Lekiera. Wycieczka z Lekierem to porazka. Ceny wstępów mocno zawyżone. Biuro nastawione na zysk na wycieczkach fakultatywnych. Masówka. Biuro oszukuje na transferach z innych miast. Pilota pana Jurka B. omijajcie szerokim łukiem. Hotele na totalnych peryferiach. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 30.07.07, 23:19 Zdecydowanie polecam samemu.Dużo taniej ,dużo ciekawiej i wbrew pozorom całkiem łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yulia Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:19 Byłam na takiej wycieczce z LEKIEREM i zdecydowanie odradzam tą firmę.Zupełny brak organizacji (pan Witold -pilot!!),kiepski autokar , bilety wstępu były zawyżone,kilka wycieczek o różnych programach połączone w jedną,itp.Dużo by można jeszcze pisać, jednym słowem Koszmar za prawie 1300zł od osoby na 6 dni!! Odpowiedz Link Zgłoś