Dodaj do ulubionych

Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I taką ???

IP: *.bremultibank.com.pl 12.01.07, 12:42
Był ktoś w Paryżu z którymś z w.w. biur ?
Proszę o podzielenie się doświadczeniami.
I jeszcze jedno: ile osób ( przeciętnie ), liczy sobie grupa jadąca w jednym
terminie na wycieczkę z biurem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jozefa1 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak IP: *.crowley.pl 12.01.07, 14:04
      Polecam z Sigmą travel - perfekcyjna organizacja, pilot i hotel w centrum. Z
      Triady wycofałam się w ostatniej chwili-pojechała moja koleżanka, słaby hotel
      na peryferiach, a przede wszystkim z obiecanych pełnych 3 dni zrobiły się 2.
      • Gość: gras Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 02:49
        byłem z lekierem,wróciłem zadowolony.to był paryż i zamki nad loarą,świetna
        przewodniczka,najlepsza jaką spotkałem.hotele w centrum i na obrzerzach paryża,
        do wyboru
        • mieszczaneczka Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I t 14.01.07, 13:07
          Ja byłam z RAinbow Tours - trochę nietypowo bo to był wyjazd sylwestrowy do
          Paryża. wszystko super, bardzo fajna pilotka (p. Halina Kobzińska), program
          trochę bogaty - no ale w samym Paryżu byliśmy zaledwie trzy dni wraz z
          sylwestrem. Jedyny mankament - to bardzo duża grupa (68 osób!!!) nie do
          ogarnięcia, nie da się porządnie zwiedzać z taką dużą ilościa osób.
          w każdym razie - polecam Rainbow Tours!
          • Gość: Wana Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I IP: *.slowianin.pl 14.01.07, 15:20
            Ja byłam z Orbisem 40 osób,fajny program,rozliczenia finansowe bez naciągactwa
            jak to teraz często wśród pilotów,wiedziałam co ile kosztuje i było super.
            program tez ciekawy.Troche męcząca podróż nocą.
            • akademiapilotow Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I 15.01.07, 21:31
              Czy mnie się wydaje, czy leciutko zapachniało oszczerstwem?? Siostro,
              zainteresuj sie polityką biur podróży, zanim znów zaczniesz rzucać kalumnie na
              bogu ducha winnych pilotów, tak?? pozdrawiam
    • degobo Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 16.01.07, 12:53
      Byłam z Lekierem ale to było z 10 lat temu - jeszcze w liceum byłam. Spoko
      wycieczka, jak dla mnie nieco za dużo kościołów tylko - wymiękałam już bo czułam
      się jak na pielgrzymce :D Z siostrą się urwałyśmy potem z 2 kościołów i
      przewodniczka zrobiła nam potem lekką awanturę. Ale organizacyjnie spoko - hotel
      był wprawdzie pod Paryżem, ale dało się wytrzymać, nieco zimno było tylko.

Z Triadą była ciotka moja z koleżanką i wróciły zachwycone - i w tym roku chcą
      zapodać zamki nad loarą. Ale one są niemożebne piechurki - cichobieżki na nogi i
      dawaj :D :D :D nie do zdarcia są!
      • Gość: Hoyt Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:16
        Witam, mozesz powiedziec cos wiecej o tych zamkach? Ja bym bardzo byl
        zainteresowany taka wycieczka, bo od dawna cos takiego mnie kusi, dlatego też
        miłoby było, gdybyś dała kilka szczegółów.

pozdrawiam
        Hoyt
    • avart1 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 17.01.07, 14:55
      zapytaj o szczegóły takiego wyjazdu: biuro@soletravel.pl
      • Gość: Anna Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.aster.pl 19.03.07, 21:31
        Polecam TRIADĘ-PARYŻ z gwarancją!!!!
    • Gość: aaa Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:13
      Nie polecam Lekiera. Wycieczka z Lekierem to porazka. Ceny wstępów mocno
      zawyżone. Biuro nastawione na zysk na wycieczkach fakultatywnych. Masówka. Biuro
      oszukuje na transferach z innych miast. Pilota pana Jurka B. omijajcie szerokim
      łukiem.
      Hotele na totalnych peryferiach.
    • pietnacha40 Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I tak 30.07.07, 23:19
      Zdecydowanie polecam samemu.Dużo taniej ,dużo ciekawiej i wbrew pozorom całkiem
      łatwo.
      • Gość: yulia Re: Paryż-z Triadą,Lekierem,Rainbow,Orbisem,I ta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.07, 18:19
        Byłam na takiej wycieczce z LEKIEREM i zdecydowanie odradzam tą
        firmę.Zupełny brak organizacji (pan Witold -pilot!!),kiepski
        autokar , bilety wstępu były zawyżone,kilka wycieczek o różnych
        programach połączone w jedną,itp.Dużo by można jeszcze pisać, jednym
        słowem Koszmar za prawie 1300zł od osoby na 6 dni!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka