Dodaj do ulubionych

BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 21:15
Witam,

Napiszcie proszę gdzie można niedrogo przenocować w Budapeszcie. Chodzi mi o
coś w miarę przyzwoitego, hostele mnie nie interesują, raczej kwatery lub
pensjonaty albo prywatne mieszkania, które można wynająć dla kilku osób. Z
góry dziękuję za informacje:-)

pozdrawiam:-)

Obserwuj wątek
    • Gość: adah Re: BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ??? IP: *.sisecam.com.tr 10.04.03, 13:49
      Kiedys spalem za pomnikami na wzgorzu Gelerta. Jak ktos Ci to zaproponuje to
      unikaj! Milego....
    • Gość: kaa1 Re: BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ??? IP: *.acn.waw.pl 10.04.03, 19:53
      jest taki kamping po stronie Budy, mozna wynajac bungalow
      nazywa sie Romai furdo, mozna dojechac kolejka hev - 15 min. do centrum
      domek 2-osobowy kosztowal ok. 40 zl
      bylo ciasno, ale w przeciwienstwie do polskich kampingow caly czas byla goraca
      woda
    • Gość: Robert Re: BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ??? IP: *.astercity.net 11.04.03, 11:42
      W namiocie po za miastem. Zaszywasz sie w krzakach nad rzeka i masz swiety
      spokuj.
      • Gość: hubert Re: BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ??? IP: *.acn.pl 12.04.03, 10:25
        Mam gdzies namiary na dwa hotele typu Formula 1 czy Hotele 500. Wiem, ze sie
        nazywaja Hotel Frankfurt (na dalekich przedmiesciach) i Hotel Berlin (ten
        blizej Centrum, jakis kilometr moze dwa od mostu Petofiego). Poszukam adresy i
        telefony (moze nawet stona www sie znajdzie) to dam ci znac!
    • Gość: maniek Re: BUDAPESZT - GDZIE NOCOWAĆ??? IP: 217.153.7.* 14.04.03, 08:43
      Na dworcu kolejowym Keleti, na dworzec dotrzeć jest stosunkowo łatwo, jest
      informacja turystyczna. Tam trzeba (wystarczy nawet podstawowa znajomość) po
      angielsku poprosić o najtańszy pokój np. w centrum miasta. Dostaliśmy
      dwuosobowy pokój w rewelacyjnym punkcie miasta pięć minut spacerkiem od Dunaju,
      będący świetną bazą wypadową do zwiedzania. Oczywiście równie dobrze możesz
      zamówic kwaterę na peryferiach. Życzę miłego pobytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka