Dodaj do ulubionych

SKY CLUB to kolejna ściema

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:46
Ludzaiska-uważajcie-nie bądżcie naiwni- SKY CLUB to klon po Open Travel Group
z Krakowa.Ciekawe komu teraz Pan Prezes sprzeda biuro? Ilu ludzi nabije w
butelkę? Kryją się pod Triadą-ale to ściema..........
Obserwuj wątek
    • Gość: karla Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 12:05
      wiedza bez logiki jest g... warta.
      • Gość: gras Re:karla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 00:46
        a może byś tak trochę rozwineła swoją myśl,bo jak narazie to g....
      • Gość: WOLNA Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 00:35
        NO JEŚLI TAK UWAŻASZ TO JESTEŚ POJ.....
    • Gość: witia Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:36
      kryja sie za TRIADA? a to mi zart?:) przeciez triada to jeszcze wiekszy niewypal
      jak open travel!!! te ich gwiazdki hotelowe to chyba z nieboskłonu
      biora.ludziska sugeruja sie cena a potem przyjezdzaja sfrustrowani ze to nie
      byly 4 gwiazdki lecz dwie
      • Gość: glos Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.eranet.pl 04.02.07, 01:32
        Cała prawda o Open Travel Grup Sky Holidays Czy Skay Club
        Tak to nie to samo ;).
        Posłuchajcie tej bajeczki
        Jacuś P.
        Biedny chłopaczek z wielkimi pomysłami;).
        Wpadł na pomysł założył ze wspólnikami „Open Travel” –Pięknie.
        Ale zostawił sobie koło ratunkowe w środku firmy na ul. Dukatów w Krakowie
        założył sobie (od samego początku istnienia Open Travel Skay Holidays) Pięknie co?
        Gdy w openie w roku 2004 zaczęły się kłopoty postanowił sprzedać (powiedzmy
        firmę) i tu zaczyna się bajka o Podóżach TV i PES Travel. Trafił jeden cwaniak
        na drugiego cwaniaka .
        Jeden drugiego chciał załatwić.
        Biedny Jacuś mówi teraz że już nie działał dla Opena od marca 2006.
        Pewnie tak, gdyby nie fakt, że cały czas szalał w swoim Sky (który był firmą w
        firmie) więc jak to tak Jacusiu?
        Jacuś mówi : Nie miałem nic wspólnego z Openem z Torunia. (A Open z Krakowa To
        nie to samo) Przecież Księgowość była w Krakowie wszystkie kierunki
        śródziemnomorskie w Krakowie i nieformalnie zarządzający wszystkim Jacuś
        P(oczywiście za zgodą i przyzwoleniem zarządu spółki Open Travel).
        Pięknie co?
        Czy to nie biedny Jacuś P. gdy zaczęły być kłopoty wysłał informacje do
        wszystkich agentów (sierpień 2006) , niema nic wspólnego z Opene travel
        skończyłem z tą firmą już dawno.
        A dalej pracował na ulicy Dukatów w Krakowie pod tym samym adresem z tymi samymi
        ludźmi którzy dalej pracowali w Open i Sky czy to może nie dziwne?
        Czy może my wszyscy żyjemy w dwu równoległych światach gdzie w jednym jest w
        Krakowie na ulicy Dukatów Open (ten zły!) a w drugim świecie w Krakowie na ulicy
        Dukatów jest (ten) dobry Sky .
        Tak sprzedawać można wszystko tylko czy na tym nie ucierpimy nasi turyści
        niestety będą
        Niepocieszeni gdy okaże się że ten Jacuś Placuś tak znowu wszystkich przekręcił
        i stał się biedny miły ,że ręce opadają znowu go a nie on oszukali. I czy to
        będzie Open Travel czy Sky Travel czy inny sky zawsze jest tam ten sam Jacuś P.
        który tak załatwi sprawę ,że nikt na tym nie wyjdzie najlepiej tylko on sam.
        Pozdrawiam
        To ładna bajka tylko co dalej
        • mieszczaneczka Re: SKY CLUB to kolejna ściema 04.02.07, 11:18
          no ja bym przy takiej bajeczce nie zasnęła bo to w sumie niezły horror.....:)))
        • Gość: Znajomy Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:57
          Ciekawie prawisz Głosie, skąd Twa wiedza tak obszerna na ten temat?
          Czyżbyś pisał jego biografię...to dodaj również, że sam jesteś jej częścią.....
    • Gość: bogdan -frajer Re: SKY CLUB to kolejna ściema IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:11
      Dziękuję za ten sygnał.właśnie dostałem mini katalog ofert "sky clubu".pisze o
      sobie frajer bo dałem się oszukać open travel group.razem grupką trójki
      przyjacół dałem sie naciągnać na dominikanę w zeszłym roku.dla dwojga z nich to
      była zbiórka kasy z dwóch lat-na wymarzone wakacje(podróż poślubna).Chetnie
      spotkałbym własciciela open travel osobiscie.Może ktoś zna jego adres?będę
      wdzięczny!

JESZCZE RAZ DZIEKUJE!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka