kwiatus19 02.05.07, 13:04 Co sądzicie o tym biurze podrózy. Jestem zainetersowana wycieczka Capri Tour lub Dalmacją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Almatour IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:16 Była z Almaturem cztery razy na wycieczkach objazdowych, za kazdym razem wracałam zadowolona. Program wykoanany w 100%, czasami nawet więcej, wyżwienie bardzo dobre najlepsze w Chorwacji (wycieczka Adriatyk tour), autokary porządne, żadnych problemów, kierowcy odpowiedzialni i doskonali fachowcy, hotele typowo turystyczne. Piloci Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Almatour IP: *.streamcn.pl 07.05.07, 14:26 Byłam w hotelu w Chorwacji w Orebiczu gdzie zatrzymywaly się wycieczki z Almaturu i uczestnicy sobie chwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata-28 Re: Almatour IP: 213.17.144.* 03.07.07, 22:12 Witam mam pytanie czy noclegi są bardzo oddalone od miejsc zwiedzanych, słyszałam tutaj opinię, że ludzie codziennie na nocleg dojeżdżali po 2-3 godziny. Czy twoim zdaniem warto jechać na tą wycieczkę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawaro Re: Almatour IP: *.gsw.pl 14.06.07, 02:28 Byłem na Capri Tour 2 lata temu. Bomba. Bardzo polecam. Tak program jak i hotele super. Przewodnik rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
morgana9 Re: Almatour 14.06.07, 08:59 a jak Turcja objazdowa?? wybieram się w sierpniu i jestem ciekawa czego można się spodziewać??:) ---- s10.bitefight.pl/c.php?uid=58433 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti Re: Almatour IP: *.chello.pl 29.06.07, 17:05 Ja wybieram się na Adriatyk Tour. Mam pytanie do osób które był już z Almaturem, jaki jest wiek uczestników? Bo coś boję się że będę najmłodsza :P Odpowiedz Link Zgłoś