Gość: szef IP: *.solutions.net.pl 24.05.03, 15:57 Hyvää Suomi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tarsjusz Re: Finlandia IP: *.ronin.jyu.fi 15.06.03, 19:51 Finlandia to raj...prawie;)Zwlaszcza jesli sie pominie ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: testa Re: Finlandia IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 13:24 Polecam byłem zwiedziłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraska Re: Finlandia IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 18:41 Hej Ci co byli, co tam mozna zwiedzac / ogladac? Bo to czego sie doszukalam to wlasciwie info na temat Helsinek. A reszta kraju?? szczegolnie na poludniu, okolice Helsinek, Turku, bo tam mam mozliwosc zeby pojechac? A jak komunikacja, da sie rade pozwiedzac, bez samochodu? dzieki za wszelkie info bo na razie ten kraj jest dla mnie wielka tajemnica:-) pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Finlandia IP: *.bv.pl 11.07.03, 13:39 nie nastawiaj się na zwiedzanie zabytków czy muzeów. strata czasu. siłą tego kraju jest cudowna przyroda. i truskawki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solith Re: Finlandia IP: *.njp.gliwice.pl / 192.168.116.* / *.njp.gliwice.pl 11.07.03, 14:29 Finlandia jest jednym z najpiekniejszych i najbardziej urokliwych krajow. A ludzie tak malo o niej wiedza.....:( Odpowiedz Link Zgłoś