czarna99109 24.05.07, 10:54 Chcę wyjechać z tym biurem do Grecji, czy ktoś był z nimi i w jakich hotelach mieszkaliście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kana Re: Grecos- biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 07:58 My jedziemy 31 sieprnia na Rodos do Pefkos, hotel Palm Bay na 2 tygodnie. Juz sie nie moge doczekac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: Grecos- biuro podróży IP: *.tktelekom.pl 25.05.07, 08:51 Byłam z nimi z poprzednim sezonie na Rodos-Faliraki.Wszystko bez zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Grecos- biuro podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 12:24 kreta - marmin bay - super hotel, serwis, wszystko. tylko podejscie moze czlowieka zabic, ale dla widokow warto! no i kawalek do imprezowni,a le mozna wrocic nawet pieszo, bo i tak goraco w nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike le Re: Grecos- biuro podróży IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.07, 15:36 Biuro jest ok. nie nalezy sie martwic tym ze cos jest nie tak. natomiast odnosnie hotelu musze powiedziec ze bylem troche rozczarowany. tak naprawde wszystkie hotele do ktorych rozwiezieni byli polscy turysci mieszcza sie kilka, moze kilkanascie metrow od siebie. palm bay nie jest rewelacyjnym hotelem.ja osobiscie mialem jakies robactwo w pokoju.ze sprzatanie tez bylo roznie.nie korzystalem z obiadow serwowanych w palm bay tylko w coralli, bo maja super kuchnie. zauwazyl to wlasciciel hotelu, ktory mi robil glupie uwagi ze chodze jesc godzie indziej.troche mnie to zdziwilo. bardzo milo bylem zaskoczony obsluga na pokladzie linii greckich. jedyny problem to dublujace sie miescowki, wiec trzeba siadac gdzie sie da. pozdrawiam i zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kana Re: Grecos- biuro podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:43 Czyli nie ma nr miejsca na bilecie i kazdy siada gdzie jest wolne? A jak z jedzieniem w samolocie? Trasa jest krótka wiec jesli ktos chce to sobie kupuje, tak? Lece pierwszy raz i dlatego pytam;) A co do Palm Bay to moze jeszcze jakieś spostrzeżenia? W sumie tylko 3 gwiazdki wiec luksosow za ta cene nie oczekuje..Jak z plaża przy hotelu? Basen? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike le Re: Grecos- biuro podróży IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.07, 15:42 basen jest ok.nie mam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś