Gość: Romek.ale.nie.G IP: *.ghnet.pl 12.06.07, 15:37 Czy był już ktoś na ich trampingach???? bo znajoma bardzo sobie chwaliła ubiegłoroczną wyprawę z nimi na Bałkany, ale wolałbym zapoznać się jeszcze z opiniami osób postronnych. Z góry dziękiiii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umejma Re: Gaudeamus Kraków 18.06.07, 16:24 Ja się z nimi wybieram w tym roku na Krym i też bym się chętnie dowiedziała, czy byliście zadowoleni. Tym bardziej że zastanawiam się jeszcze nad inna ofertą i nie wiem co wybrać. Proszę wpisujcie swoje opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Gaudeamus Kraków IP: 62.233.214.* 18.06.07, 19:15 to jest studenckie biuro, wiec nie spodziewajcie się cudów, jezeli myslisz o dobrej ofercie lepiej wybrac powazniejsze biuro. osobiecie krym to rewelacja, sprawdz oferte na www.sktravel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
umejma Re: Gaudeamus Kraków 19.06.07, 09:50 Cudów to się nie spodziewam:-) W końcu wiem, że to biuro studenckie. Byleby nie było jakiś strasznych wpadek organizacyjnych. Najważniejsze jest dla mnie towarzystwo. Na innych wyjazdach często są rodzinki z dziećmi, emeryci albo nieintegracyjne pary, więc co to za atrakcja:-) A ja chcę, żeby było śmiesznie! Krym wygląda zachęcająco i obiecująco - wschodnie klimaty same w sobie takie są, więc liczę na dobrą zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś