Gość: bamse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 16:35 czy ktos tam byl? jaki hotel polecacie i jakie wycieczki fakultatywne???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: isla margarita... IP: *.jachpol.net 17.06.07, 22:16 Ja byłam z TUI w LTI Costa Caribe Beach - nie narzekam. Polecam wyjaz w deltę Orinoko, Canaimę, Angel Falls - jedna 2-dniowa wycieczka na kontnent. Warto. Na miejcu proponuję wypożyczyć samochód, benzyna tania jak nie wiem co bo nawet nie woda (za 1,5 USD zatankowaliśmy cały bak) i zjeździć wyspe wzdłuż i wszerz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia2 Re: isla margarita... IP: *.ar.wroc.pl 18.06.07, 10:20 Ja bylam w Puerta del Sol z Neckermanna. Hotel bardzo fajny. Polecam jeep safari po wyspie. A takze wycieczke do Canaimy, przelot nad Angel Falls. Canaima jest rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: isla margarita... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.07, 11:12 Ja w Dunes - bardzo polecam, długa plaża należąca tylko do tego hotelu!Polecam Los Roches, małe Malediwy! Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinam10 Re: isla margarita... 18.06.07, 15:02 Cześć, ja bylam w styczniu, serdecznie polecam, ale raczej to na zwykle leniuchowanie gdybys potrzebowal wiecej info to pisz gg 10485262 Odpowiedz Link Zgłoś