ashanti5 24.06.03, 09:36 Czy ktoś zna jakieś tanie kwatery w tym miejscu. Dowiadywałam się o ceny hosteli, które wcale nie okazały się takie tanie. Najchętniej zaczepiłabym się na dwa tygodnie w jakimś mieszkaniu studenckim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_mike Re: Granada - Hiszpania 24.06.03, 09:59 ashanti5 napisała: > Czy ktoś zna jakieś tanie kwatery w tym miejscu. Dowiadywałam się o ceny > hosteli, które wcale nie okazały się takie tanie. Najchętniej zaczepiłabym > się na dwa tygodnie w jakimś mieszkaniu studenckim. 25 euro za dwójkę Ci odpowiada? Jeśli tak, to mogę dać Ci namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ashanti5 Re: Granada - Hiszpania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:18 dzieki za ofertę, ale to ciągle zbyt drogo. Pomnozyć przez 14 to 350 euro. Wiem, że za miesiąc nie płaci się tyle za podwójny pokój w mieszkaniu studenckim.Dostałam ciekawą ofertę : 90 euro za dwie osoby za tydzień czyli 180 euro za cały pobyt. Niestety maile mi nie przechodzą do tej osoby i nie mogę się skontaktować. Szukam dalej Odpowiedz Link Zgłoś