vojmag 27.10.07, 15:25 Jakieś wolne ptaki, co się jeszcze gdzieś zapodziały, mają ochotę na poszybowanie w dal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szararzeczywistosc Re: Uciec od Zimy! w strone Słońca! 29.10.07, 22:07 ja bym miała ochotę. zimno się robi. a ja to się do ciepłych krajów nadaję, bo lubię ciepło.hmm.. a o co dokładnie ci chodzi? odezwij się tu albo napisz maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vojmag Re: Uciec od Zimy! w strone Słońca! 30.10.07, 13:51 Ano mają ino czekają na niewiadomo co!, bo im tu nieprzyjemnie się robi nad głową, i chcą się ruszyć, tylko czekają na propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
szararzeczywistosc Re: Uciec od Zimy! w strone Słońca! 31.10.07, 00:45 oj Panie, to się chyba nie dogadamy. Poszybować- ja tak! i poszybuję w którąś stronę, bo zmian mi trzeba,bo nie lubie za długo w jednym miejscu. ciepłe kraje zimne.. twój post jak propozycja zabrzmiał, więc na taką czekałam. a pozdrawiam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
vojmag Re: Uciec od Zimy! w strone Słońca! 31.10.07, 10:10 No ja jak najbardziej w stronę Hiszpanii, bo na Indie to mnie jeszcze nie stać!, wysłałem ci maila też! Odpowiedz Link Zgłoś