Gość: pepe60 IP: *.icpnet.pl 26.12.07, 15:30 witam wszystkich, czy był ktoś z rainbow na wycieczce jak temacie , proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: km60 Re: dalmatyńska eskapada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 16:26 byłem i opisywałem na forum.Poszukaj a jak nie znajdziesz to napisz co Cię najbardziej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe60 Re: dalmatyńska eskapada IP: 195.136.30.* 27.12.07, 17:01 jak byśbył uprzejmny to proszę czy warto się wybrać na tą wycieczke ogólnie interesuję mnie wszystko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ald Re: dalmatyńska eskapada IP: *.amu.edu.pl 27.12.07, 21:33 Hej, byłam na tej wycieczce na przełomie sierpnia/września. Polecam. Dużo zwiedzania, ale i odpoczynek. W dniach wolnych wycieczki fakultatywne. Fajna przewodniczka i wszystko dopięte na osttni guzik. Jedynie jeden z hoteli niezbyt:( Warto jechać poza sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary1977 Re: dalmatyńska eskapada IP: *.n4u.krakow.pl 27.12.07, 22:03 Byłam na tej wycieczce 3 lata temu i wg mnie lepsza jest wycieczka Itaki Z pamiętnika podróżnika (byłam w tym roku -Polecam !!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dalmatyńska eskapada IP: *.aster.pl 01.02.08, 21:09 Witam, mam pytanie, czy warto wybrać się na wycieczkę Z pamiętnika podróżnika? Czy noclegi były ok? Jak z wyżywieniem? Czy byłaś zadowolona? Czy wszystko było szybko i po łebkach, czy szło też coś zobaczyć? Poważnie zastanawiamy się z mężem nad tą wycieczką we wrześniu, dlatego pytam :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km60 Re: dalmatyńska eskapada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.07, 15:48 Kupić w promocji i jechać!!!Sporo Chorwacji + Medjugorie z Mostarem za przyzwoitą kasę.Ja byłem na weekend majowy 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
fala66 Re: dalmatyńska eskapada 29.01.08, 22:22 Z żoną też wybieramy się na tą wycieczkę we wrześniu, czy ktoś był w tym terminie, prosimy o jak najwięcej opinii, opisu i przemyśleń. Szczególnie interesuje nas jak wygląda przejazd autokarem, jak długo się jedzie i czy jest bardzo męczący.Czy dni wypoczynku były w hotelach nad morzem czy w pobliżu morza. Czy warto i dlaczego wybrać jeszcze jakieś wycieczki fakultatywne. Będziemy wdzięczni za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolcia Re: dalmatyńska eskapada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 15:12 mam pytanie jesli chodzi o tę przesiadkę i autokar w katowicach jak to wygląda jakie sa warunki bo te opinie na forum nas przerażają a juz zakupilismy wycieczke w czerwcu dzieki za garśc informacji przydatnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km60 Re: dalmatyńska eskapada IP: *.tktelekom.pl 01.02.08, 12:52 fala66autokar piętrus ale dobry.Kierowcy i pilotka bardzo fajni.Z Bielska-Białej do Lublany ok 12 godz.Hotele podobno różne w różnych terminach(brak stałych)W moim przypadku Crkwnica 1 noc hotel Uwala Scot(marny)6 nocy Omis hotel Ruskamen(fajny ale na zadupiu)Oba nad samym morzem!!!Jedzenie zośne lecz w rRuskamenie bez bufetu.Wycieczki fakultatywne Mostar z Medjugorie obowiąskowo za Mostar i trasę widokową(jazda z Ivanem po skalnych półkach!!!)Fish picnic-integracja grupy.Ja polecam imprezę nawet za cenę która nie była zbyt wysoka(kupowałem w styczniu w promocji)a niezadowoleni byli są i będą zawsze.Bez obaw jedzcie.Chorwacja i kawałek Słoweni czy Bośni są warte zobaczenia.Pozdrawiam,. Odpowiedz Link Zgłoś
fala66 Re: dalmatyńska eskapada 01.02.08, 21:46 km60 dzięki za odpowiedź, dziś zarezerwowaliśmy termin na tę wycieczkę Odpowiedz Link Zgłoś