Gość: Tomek IP: *.icpnet.pl 07.01.08, 22:14 Co lepsze?ceny podobne,programy też-więc nie wiem,doradzcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kas Re: ostrzegam przed Itaką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.08, 13:42 To bardzo nierzetelna firma i nie można jej ufać. Zapłacisz a potem impreza się nie odbędzie i będziesz czekać za pieniędzmi długo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: ostrzegam przed Itaką IP: *.icpnet.pl 08.01.08, 16:05 No ale to samo słyszałem o rainbow a tylko one mają opcję które mnie interesują. Proszę w takim razie o wypowiedzi innych a za Twoją dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: itaka czy rainbow? IP: *.aster.pl 08.01.08, 16:16 a niby dlaczego ostrzegasz przed ITAKĄ???????? Gdzie z nimi byłeś i co ci się nie podobało????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss Re: itaka czy rainbow? IP: *.chello.pl 08.01.08, 16:56 Byłam na objazdówkach i z jednym i z drugim biurem-wrócilam zadowolona.Co do pobytowek nie wiem nie moja bajka.Moze konkretnie podasz o co chodzi?Jakie imprezy Cie innteresuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: itaka czy rainbow? IP: *.icpnet.pl 08.01.08, 17:45 Fiordy w Norwegii,2 prawie takie same ceny,2 prawie takie same programy-do fiordów norwegii i śladami wikingów, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
yrec61 Re: itaka czy rainbow? 09.01.08, 10:16 pięć lat jeżdziliśmy z itaką 2000-2004, zawsze było OK i nie było nigdy odwołaniej imprezy, cztery razy byliśmy z rainbow i zawsze się wyjazdy odbyły w wybranym terminie i zawsze było OK lub nawet super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mir Re: itaka czy rainbow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.08, 12:01 Byłem ostatnio z ITAKĄ w Brazylii i na Wyspach Zielonego Przylądka. Biuro niestety oszukuje klientów co do kategorii i dokładnego programu. Zamiast hotelu 4-gwiazkowego był 2-gwiazdkowy a cena oczywiście 4-gwiazkowego. Również czartery są źle zorganizowane. Opóźnienia 14 godzinne to norma. W tym czasie biuro stara się tłumaczyć klientom że muszą za wszystko dodatkowo zapłacić. Zdecydowanie odradzam korzystanie z ITAKI. Odpowiedz Link Zgłoś
teraz12 Re: itaka czy rainbow? 09.01.08, 13:05 Jeżeli masz lecieć z Itaką z któregoś z lotnisk lokalnych to nie licz, że tak będzie bo Itaka w marcu odwoła część wylotów z tych lotnisk pomimo, że sprzedaje te wyloty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: itaka czy rainbow? IP: *.streamcn.pl 09.01.08, 14:39 W ubieglym roku biłam z RT pobytowo w gecji na wczasach rodzinnych potem sama w Chorwacji , wszystko OK . W tym roku jadę z Itaką bo mieli to co mnie interesuje, mam nadzieję ze nie będzie wpadki. Zdecydowalam sie na to biuro bo maja koleżaka chyba 8 lub 9 raz pojedzie na objazdowkę z nimi i zawsze byla ok . W ubieglym roku byla gdzieś w Skandynawiiale nie wiem dokładnie gdzie ,ale była zachwycona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: itaka czy rainbow? IP: 78.133.177.* 09.01.08, 15:06 dzieki za wszystkim za info Odpowiedz Link Zgłoś