Dodaj do ulubionych

HOTELE NECKERMANN

21.08.03, 18:56
witam. chcialabym zapytac o opinie na temat konkretnych hoteli z oferty
neckermanna. co Wam sie podobalo, a co nie? tylko prosze o podanie nazwy.
bede wdzieczna za wszelkie informacje. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: agulha Re: HOTELE NECKERMANN IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 21.08.03, 21:10
      Słyszałam wiarygodną opowieść o pobycie na Krecie z tym biurem. Hotel bodajże
      Adela Beach. W voucherze pokój z klimą, TV, tarasem. Pierwsze podejście - pokój-
      nora w piwnicy, bez ww. cech, za to obok śmietnika. Po interwencji rezydentki
      pokój ładny, ale bez klimy. Pokój z klimą recepcjonistka oferowała za dopłatą
      15 euro dziennie. Rezydentka oczywiście odmówiła uiszczenia tej sumy/zwrotu
      (zainteresowane obyły się bez). Rezydentka twierdziła, że nie wolno jej podać
      telefonu do szefa.
      To i tak nic w porównaniu z przygodami tamże 10-osobowej grupy (3 małżeństwa +
      babcia z wnukami). W ciągu 2 tyg. kazano im się przeprowadzać 6 razy. Zaczęli
      od 2 pokojów w obskurnym pensjonacie. 1 km od plaży. Był to pensjonat, gdzie 1
      osoba płaciłaby 8.5 euro, a nasi frajerzy zapłacili ponoć 6800 zł/pary. Hotel,
      za który zapłacili, udało im się zobaczyć po 2 czy 3 przeprowadzce.
      Napotkani Niemcy i Francuzi wszyscy bez wyjątku zapłacili za pobyt w tymże
      hotelu mniej, niż Polacy.
      Hotel ładnie położony. Smaczne jedzenie.
    • Gość: A. Sharon Powodzenia IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.03, 21:24
      w napychaniu Niemcom kieszeni "bystra" babo. Ciekaw jestem, co oni mysla o
      takich, co olewają swoje a przychodza do nich kupować. Znajac niemiecką dbalosc
      o wlasny interes i pogarde dla innych to pewnie uważają ich za nienormalnych,
      ktorzy niszczą wlasną gospodarkę. Ale z tego jestesmy znani od dawna.

A.S.
      • Gość: agulha Re: Powodzenia IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 22.08.03, 23:12

> w napychaniu Niemcom kieszeni "bystra" babo.

Czy bez obrażania innych nie można dyskutować? Określenie "baba" ma wydźwięk
        pejoratywny (to dla Twojej informacji). Poza tym nie rozumiem, skąd ironia w
        określeniu mnie osobą bystrą. Przedstawiłam po prostu kilka informacji,
        możliwie bez komentarza.

Ciekaw jestem, co oni mysla o
        > takich, co olewają swoje

jakie swoje, przecież Neckermann tak czy owak polskim biurem nie jest, tylko
        niemieckim. Niemieckie kieszenie i tak napycha.

a przychodza do nich kupować. Znajac niemiecką dbalosc
        >
        > o wlasny interes i pogarde dla innych to pewnie uważają ich za nienormalnych,
        > ktorzy niszczą wlasną gospodarkę.

Okazuje się, że będę miała okazję się o tym przekonać. Nawet nie sądziłam, ale
        zmieniły mi się wakacyjne plany i będę zapewne jechać do Niemiec i spróbuję
        kupić wycieczkę last minute na lotnisku niemieckim. Porównanie cen (kilka biur
        warszawskich odwiedzonych osobiście i oferty w Internecie last minute w
        Niemczech) wskazuje na to, że tam będzie taniej, a czy lepiej - a zobaczymy.

Ale z tego jestesmy znani od dawna.

Z pogardliwego traktowania siebie nawzajem TAKŻE, bądź pewien.
        >
        > A.S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka