mangosia24 25.03.08, 21:08 Czy ktoś z Was był na wakacjach rezerwowanych w booking.com? Chcemy jechać do Chorwacji i znaleźlismy tam fajne oferty. Doradźcie czy warto rezerwować bez pośredniczących biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justine4 Re: wakacje z booking.com 26.03.08, 08:41 mangosia24 napisała: > Czy ktoś z Was był na wakacjach rezerwowanych w booking.com? Chcemy > jechać do Chorwacji i znaleźlismy tam fajne oferty. Doradźcie czy > warto rezerwować bez pośredniczących biur podróży. Podpinam sie pod pytanie. Rezerwacja juz dokonana, ale nie zaszkodzi dowiedziec sie czegos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaz Re: wakacje z booking.com 29.03.08, 14:37 Polecam! W Chorwacji co prawda nie byłam, ale rezerwowałam w ten sposób nocleg w Pradze. Wszystko odbyło się bez problemu, a nawet okazało się, że sniadanie, które miało kosztować 20 zl, było gratis. Hotel taki jak na zdjęciach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: wakacje z booking.com 31.03.08, 21:26 ja przez booking.com rezerwowalam hotel w Londynie - z dusza na ramieniu, bo to byl moj debiut w zamawianiu hotelu przez internet, ale wszystko bylo ok, tak jak opisane, bez zadnych niespodzianek. dodam, ze ten sam hotel, w tym samym terminie, ale sprawdzany z innych stron byl o wiele drozszy. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: wakacje z booking.com 31.03.08, 23:17 Potwierdzam,żadnych problemów.Rezerwowałam we Frankfurcie,niespodzianką było śniadanie,którego miało nie być :))) Mają też fajne,czasowe promocje na droższe hotele,warto poszperać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: wakacje z booking.com IP: *.rapport.volia.net 25.08.08, 21:27 Ale radze miec potwerdzenie w walucie kraju, w ktorym rezerwujesz hotel. Ja korzystam od 2 lat, a w tym roku byla przykra niespodzianka, bo w booking.com podane byly ceny w euro, natomiast w walucie kraju bylo pobrane znacznie wiecej nie wiadomo wedlug jakiego kursu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: wakacje z booking.com IP: 80.51.246.* 28.08.08, 11:48 Korzystałam i polecam. Warto jednak porównac sobie jeszcze ceny z hrs.pl bo maja te same hotele ale ceny się trochę różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
radekk10 Re: wakacje z booking.com 06.04.18, 09:49 rezerwowalewm pare razy zawsze bylo tak jak powinno, choc byly to tylko rezerwacje w PL. na sierpien zarezerwowalismy Mediokan i nie przewiduje komplikacji :) milego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
ametystowa.pani Re: wakacje z booking.com 07.04.18, 10:37 My jeździmy. 2 lata z rzędu. Raz mieliśmy przez booking noclegi w Danii i w Polsce, w zeszłym roku tylko w Polsce. W tym roku mamy zarezerwowane w Niemczech, Słowenii, we Włoszech i jeden w Polsce- taki objazd robimy. Niestety musieliśmy zmodyfikować plan. Wcześniej mieliśmy fajny nocleg dłuższy w Słowenii. Jakiś tydzień temu właściciel napisał do nas,że nam pobyt anuluje. Nie obwiniałabym booking, właściciele są różni, na całym świecie. Musieliśmy ustalić nowy plan. Tamten nocleg był bardzo tani- może właściciel stwierdził,że mu za tanio. Według mnie jednak jak się na coś umawiam, to umowa umową. Sam przecież taką cenę ustalił.My rezerwujemy wyłącznie takie oferty bez przedpłaty- wtedy przynajmniej nie ma problemy ze zwrotem gotówki. No ale trochę nie fajne to było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: wakacje z booking.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.18, 21:53 Ludzie litości, odpowiadacie na posty sprzed 10 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martasu33 Re: wakacje z booking.com IP: 95.160.157.* 06.05.18, 08:50 od lat rezerwuję przez booking zarówno hotele jak i prywatne apartamenty, zawsze bez problemu. Jeden raz moja rezerwacja została odwołana niemal w ostatniej chwili przez właściciela. Booking stanął na wysokości zadania: zaproponował inną lokalizację - nie skorzystałam. Znalazłam sama a booking załatwił sprawę funduszy /nie było mnie stać na wyłożenie nowej kasy na opłaty a potem czekanie na zwrot za poprzednią rezerwację/. Wszystko super bez mojego udziału i ponownego przelawania kasy z konto na konto. Obsługa była bardzo pomocna i miła - ale i ja nie byłam awanturującym się pacjentem tylko staraliśmy się wspólnie rozwiązać sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danilla Re: wakacje z booking.com IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.05.18, 18:34 To przez booking można zarezerwować wakacje? Myślałam że tylko hotele i hostele. Odpowiedz Link Zgłoś
bheights Re: wakacje z booking.com 30.05.18, 12:12 Nowy, 100% działający i pewny link na zwrot 50 zł na rezerwacje w Booking. Minimalna wartość rezerwacji aby otrzymać zwrot 50 zł to kwota 100 zł. Czyli rabat nawet 50% :) Link: www.booking.com/s/35_6/bheigh49 Odpowiedz Link Zgłoś