igortus 04.06.08, 12:23 Witam! Czy ktos był na objezdzie? Napiszcie prosze jak było, na co uważać itp. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:03 Wejdź na forum Egipt- tam znajdzisz duzo informacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: codino Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:26 ja byłam 3 lata temu i wbrew wszystkim negatywnym opiniom na tym forum na temat Triady byłam bardzo zadowolona. Naprawdę nie miałam żadnych zastrzeżeń. W Izraelu hotel turystyczny - zgodnie z ofertą, skromy ale czysty, właściwie tylko do przenocowania bo całe dnie spędzaliśmy na zwiedzaniu. W Egipcie byłam w hotelu Zouara - rewelacja!! Byłam w lipcu , temperatury w Sharm osiągały 50 stopni, jak dla mnie nie do zniesienia. Dla miłośników gór (i nie tylko) polecam wycieczkę na Synaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:55 Bylem rok temu, uwazam ze do tej pory to moje najlepsze wakacje. Nie zastanawiaj sie ani chwili i jedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancia Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:12 Byliśmy w tym roku 21-05 do 4.06. Impreza zorganizowana super.Przewodnik p.Basia bardzo kompetentna "kopalnia wiedzy" dużo zwiedziliśmy.Hotel w Betlejem "Star" pokoje b.czyste, śniadania kontynentalne,obiadokolacje serwowane bardzo smaczne.Warto wybrać się na tą imprezę z Triadą cena przystępna bez żadnych niespodzianek dla tych co czytają dokładnie umowę i prawdziwych turystów.Dużo podróżujemy ale to były wakacje naszego życia.Na pobycie byliśmy w hotelu Gardenia Plaza.Hotel odpowiadający 4 gwiazdkom przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś