Dodaj do ulubionych

Triada 7 7 Egipt Izrael

04.06.08, 12:23
Witam! Czy ktos był na objezdzie? Napiszcie prosze jak było, na co
uważać itp. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mia Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 13:03
      Wejdź na forum Egipt- tam znajdzisz duzo informacji
      • Gość: codino Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 22:26
        ja byłam 3 lata temu i wbrew wszystkim negatywnym opiniom na tym forum na temat
        Triady byłam bardzo zadowolona. Naprawdę nie miałam żadnych zastrzeżeń. W
        Izraelu hotel turystyczny - zgodnie z ofertą, skromy ale czysty, właściwie tylko
        do przenocowania bo całe dnie spędzaliśmy na zwiedzaniu. W Egipcie byłam w
        hotelu Zouara - rewelacja!! Byłam w lipcu , temperatury w Sharm osiągały 50
        stopni, jak dla mnie nie do zniesienia. Dla miłośników gór (i nie tylko) polecam
        wycieczkę na Synaj!
        • Gość: Tomek Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 00:55
          Bylem rok temu, uwazam ze do tej pory to moje najlepsze wakacje. Nie zastanawiaj
          sie ani chwili i jedz :)
          • Gość: jancia Re: Triada 7 7 Egipt Izrael IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:12
            Byliśmy w tym roku 21-05 do 4.06. Impreza zorganizowana super.Przewodnik p.Basia
            bardzo kompetentna "kopalnia wiedzy" dużo zwiedziliśmy.Hotel w Betlejem "Star"
            pokoje b.czyste, śniadania kontynentalne,obiadokolacje serwowane bardzo
            smaczne.Warto wybrać się na tą imprezę z Triadą cena przystępna bez żadnych
            niespodzianek dla tych co czytają dokładnie umowę i prawdziwych turystów.Dużo
            podróżujemy ale to były wakacje naszego życia.Na pobycie byliśmy w hotelu
            Gardenia Plaza.Hotel odpowiadający 4 gwiazdkom przyjemny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka