Dodaj do ulubionych

Egipt warto ?

17.06.08, 12:00
Interesuję się tą ofertą
www.blizejslonca.pl/propozycja-podrozy.sea_gull-egipt-hurghada.27032914.html?termin=2008-06-05&nl=2&reaf=egipt
Jest podejrzanie tania jak na hotel 4*, czy ktoś tam był ? Znacie ten htel ?
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Egipt warto ? 17.06.08, 12:09
      jeden z najpopularniejszych hoteli, nie ma sie co dziwic, ze cena
      taka a nie inna.
      • macer125 Re: Egipt warto ? 17.06.08, 18:26
        hmm nie bardzo rozumiem. Skoro hotel jest taki popularny to znaczy, że jest
        dobry czy, że jest tani ?
        • ka_ja1 Re: Egipt warto ? 17.06.08, 18:32
          Byłam 3 razy w Hrg. Wtym hotelu właśnie w lutym 2008r. Hotel
          polecam w ciemno!!! Super wszedzie blisko i jak na Sakkale niezła
          plaża, fajne pokoje wszystko na duży +.Ja zapłaciłam za niego
          2000 .Byłam z Exim a wycieczke wykupiłam oczywiscie 2 tygonie
          miesiąc przed wylotem opcja HB.
          • macer125 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 01:44
            Łał poprawiłaś mi humor :) A plaża w miarę czysta ? Jest w pobliżu pub albo
            kręgle ? Wiesz cokolwiek żeby się nie nudzić. Z reguły wolę nie liczyć na
            animacne, chyba że też polecisz :)

• iberia.pl Re: Egipt warto ? 18.06.08, 10:59
              dla mnie ten hotel odpada w przedbiegach-za duzo rodakow.
              • Gość: faraon Re: Egipt warto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:13
                Heheheh z tymi rodakami to faktycznie prawda ale mi to nie przeszkadza.
                przynajmniej jak sie niezna jezyka to jest z kim pogadac a tak za 1200 to gdzie
                pojechac. Chyba tylko w gory na wekend.
                • ka_ja1 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 18:16
                  hej Macer! tak plaża czysta. Hotel jest w samym cenrum Sakkali
                  obiekt jest duży fajne baseny animacji od groma ale ja nie siedze w
                  hotelu więc z animacji nie korzystałam, siatkówka, piłka nożna tańce
                  przy basenie itp.Byłam tam ze znajomymi i wszyscy jesteśmy osobami
                  rozrywkowymi. Wychodzisz z hotelu i masz wybór knajpek pubów
                  dyskotek kto co woli to naprade dobry wybór dla ludzi rozrywkowych.
                  jednoczęsnie w hotelu ciszz i spokój więc mozna odespac nocne
                  szaleństwa:)
                  • ka_ja1 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 18:18
                    Potwierdzam rodaków duzo no i ruskich ale do przezycia ja sie nie
                    bratałam i mnie to nie przeszkadzało.
                    • Gość: Marta gosc portalu Re: Egipt warto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:17
                      Dobra lokalizacja dla ludzi lubiacych wyskoczyc na miasto.Blisko do
                      mc.donalda,kfc,wszystko na wyciagniecie reki.
                      • piterpodroz Re: Egipt warto ? 20.06.08, 05:58
                        nie pytaj czy warto tylko pakuj sie i lec! Egipt ma swoj urok a ceny po prostu
                        czasem mozna trafic dobre:)
                        • Gość: kinetix Re: Egipt warto ? IP: 213.172.177.* 22.06.08, 15:32
                          Prawda, można coś trafić a Hurghada to mój ulubiony region, w sumie chyba nie ma
                          się już nad czym zastanawiać bo reguła jest prosta - im drożej tym lepiej
                          oczywiście są wyjątki ale z drugiej strony nie każdemu się chce szperać by
                          zaoszczędzić kilka procent ceny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka