macer125 17.06.08, 12:00 Interesuję się tą ofertą www.blizejslonca.pl/propozycja-podrozy.sea_gull-egipt-hurghada.27032914.html?termin=2008-06-05&nl=2&reaf=egipt Jest podejrzanie tania jak na hotel 4*, czy ktoś tam był ? Znacie ten htel ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Egipt warto ? 17.06.08, 12:09 jeden z najpopularniejszych hoteli, nie ma sie co dziwic, ze cena taka a nie inna. Odpowiedz Link Zgłoś
macer125 Re: Egipt warto ? 17.06.08, 18:26 hmm nie bardzo rozumiem. Skoro hotel jest taki popularny to znaczy, że jest dobry czy, że jest tani ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Egipt warto ? 17.06.08, 18:32 Byłam 3 razy w Hrg. Wtym hotelu właśnie w lutym 2008r. Hotel polecam w ciemno!!! Super wszedzie blisko i jak na Sakkale niezła plaża, fajne pokoje wszystko na duży +.Ja zapłaciłam za niego 2000 .Byłam z Exim a wycieczke wykupiłam oczywiscie 2 tygonie miesiąc przed wylotem opcja HB. Odpowiedz Link Zgłoś
macer125 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 01:44 Łał poprawiłaś mi humor :) A plaża w miarę czysta ? Jest w pobliżu pub albo kręgle ? Wiesz cokolwiek żeby się nie nudzić. Z reguły wolę nie liczyć na animacne, chyba że też polecisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Egipt warto ? 18.06.08, 10:59 dla mnie ten hotel odpada w przedbiegach-za duzo rodakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: Egipt warto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 15:13 Heheheh z tymi rodakami to faktycznie prawda ale mi to nie przeszkadza. przynajmniej jak sie niezna jezyka to jest z kim pogadac a tak za 1200 to gdzie pojechac. Chyba tylko w gory na wekend. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 18:16 hej Macer! tak plaża czysta. Hotel jest w samym cenrum Sakkali obiekt jest duży fajne baseny animacji od groma ale ja nie siedze w hotelu więc z animacji nie korzystałam, siatkówka, piłka nożna tańce przy basenie itp.Byłam tam ze znajomymi i wszyscy jesteśmy osobami rozrywkowymi. Wychodzisz z hotelu i masz wybór knajpek pubów dyskotek kto co woli to naprade dobry wybór dla ludzi rozrywkowych. jednoczęsnie w hotelu ciszz i spokój więc mozna odespac nocne szaleństwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Egipt warto ? 18.06.08, 18:18 Potwierdzam rodaków duzo no i ruskich ale do przezycia ja sie nie bratałam i mnie to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta gosc portalu Re: Egipt warto ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:17 Dobra lokalizacja dla ludzi lubiacych wyskoczyc na miasto.Blisko do mc.donalda,kfc,wszystko na wyciagniecie reki. Odpowiedz Link Zgłoś
piterpodroz Re: Egipt warto ? 20.06.08, 05:58 nie pytaj czy warto tylko pakuj sie i lec! Egipt ma swoj urok a ceny po prostu czasem mozna trafic dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinetix Re: Egipt warto ? IP: 213.172.177.* 22.06.08, 15:32 Prawda, można coś trafić a Hurghada to mój ulubiony region, w sumie chyba nie ma się już nad czym zastanawiać bo reguła jest prosta - im drożej tym lepiej oczywiście są wyjątki ale z drugiej strony nie każdemu się chce szperać by zaoszczędzić kilka procent ceny. Odpowiedz Link Zgłoś