Gość: gość IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.08, 09:44 wie ktoś gdzie można kupić buty do wody w Poznaniu i za jaka cenę?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bogna71 Re: buty do wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 11:49 Takie buty są w sklepach nurkowych, w Decathlonie (nie wiem, czy w Poznaniu jest) i w wielu sklepach sportowych. Cena różna - od ok. 25 do 70 i więcej zł. Najdroższe (i najlepsze) są te neoprenowe - nie przedrą się tak szybko jak te ze szmaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanahoe Re: buty do wody IP: *.chello.pl 28.06.08, 10:32 Przejdź się po hipermarketach, Dajchmanie. Ja kupowałam w zeszłym roku w realu po 10 zł. Czy są w tym nie wiem bo nie zwracałam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: buty do wody IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.08, 21:41 Nie wiem, jaki jest cel podróży, ale chyba tam gdzie można spotkać jeżowce. Proponuję takie buty kupić na miejscu. Duży wybór kolorów i rozmiarów, i są napewno ładniejsze i tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: buty do wody IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 09:28 Biedronka po 9 zl kupowalam w zeszlym tygodniu albo najlepiej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: buty do wody 01.07.08, 10:05 dla dorołego kupowaliśmy w Makro. dla dziecka - sklep Gemo k. Auchan w Komornikach. Odpowiedz Link Zgłoś