Gość: c3po Re: Dromader - jakie biuro? IP: 217.11.142.* 14.01.02, 15:13 z rozpędu zapomniełem wpisać o co chodzi. Czy warto z nimi się wybrać. Myśleliśmy o Sycylii, bardzo mało biur ją ma, a z tym jeszcze nie jechaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Dromader - jakie biuro? 22.01.02, 13:17 Ja widziałam w Hiszpanii obóz młodziezowy prowadzony przez to biuro. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Dromader - jakie biuro? IP: 217.11.142.* 23.01.02, 13:33 dlaczego? złe warunki czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma Re: Dromader - jakie biuro? IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:45 ja mam dobre opinie. poza tym na Sycylie jeździ jeszcze np. Rainbow tours. można też polecieć np. z Neckermannem Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Dromader - jakie biuro? 26.01.02, 19:06 paskudne jedzenie i mało, w dodatku wychowawca wydzierał się na głodnych chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Dromader - jakie biuro? IP: *.arbuzowa.2a.pl 11.03.02, 19:55 W zeszłym roku byłam z Dromaderem na Sycylii i płd Włoszech.W tamtą stronę samolot a z powrotem autokar i zwiedzanie Włoch ( Pompeje,Asyż, San Marino i Wenecja) łacznie 12 dni. Była to bardzo udana impreza, Sycylia wspaniała, b.dobry hotel-Costa Verde (**** Niestety w tym roku, jest tylko przejazd w obie strony autokarem ( a więc bardziej męcząca trasa) ale za to dodatkowe zwiedzanie. Jeżeli chodzi o biuro to uważam, że organizacja i jakość usług była zdecydowanie dobra ( a mam porównanie z Vingiem i Scan Holiday). Podobną imprezę wypoczynek+ objazd organizuje "Sigma-travel", spotykaliśmy się tam z ich uczestnikami i byli bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dromader - jakie biuro? IP: 212.87.3.* 12.03.02, 11:57 Bylem z nimi w Graecji. Naprawde przecietnie. Sredni hotel, jedzenie srednie. Zdecydowanie malo operatywna pilotka. Przy imprezach objazdowych uwazac na nieco czeste "kapeluszowe" dla "naszych Panow kierowcow , ktorzy jada .... mimo ze tego punktu nie maja w planie ". Dosc czesto sie to powtarzalo Generalnie: uwazam ze jest wiele lepszych biur, choc najgorsze nie jest Odpowiedz Link Zgłoś