Dodaj do ulubionych

Dromader - jakie biuro?

IP: 217.11.142.* 14.01.02, 11:32
Obserwuj wątek
    • eela Re: Dromader - jakie biuro? 14.01.02, 12:38
      A konkretnie - o co chodzi?
      • Gość: c3po Re: Dromader - jakie biuro? IP: 217.11.142.* 14.01.02, 15:13
        z rozpędu zapomniełem wpisać o co chodzi. Czy warto z nimi się wybrać.
        Myśleliśmy o Sycylii, bardzo mało biur ją ma, a z tym jeszcze nie jechaliśmy.
        • eela Re: Dromader - jakie biuro? 22.01.02, 13:17
          Ja widziałam w Hiszpanii obóz młodziezowy prowadzony przez to biuro. Nie
          polecam.
          • Gość: zyga Re: Dromader - jakie biuro? IP: 217.11.142.* 23.01.02, 13:33
            dlaczego? złe warunki czy co?
            • Gość: Ma Re: Dromader - jakie biuro? IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 18:45
              ja mam dobre opinie. poza tym na Sycylie jeździ jeszcze np. Rainbow tours.
              można też polecieć np. z Neckermannem
            • eela Re: Dromader - jakie biuro? 26.01.02, 19:06
              paskudne jedzenie i mało, w dodatku wychowawca wydzierał się na głodnych
              chłopaków
    • Gość: Mirka Re: Dromader - jakie biuro? IP: *.arbuzowa.2a.pl 11.03.02, 19:55
      W zeszłym roku byłam z Dromaderem na Sycylii i płd Włoszech.W tamtą stronę
      samolot a z powrotem autokar i zwiedzanie Włoch ( Pompeje,Asyż, San Marino
      i Wenecja) łacznie 12 dni.
      Była to bardzo udana impreza, Sycylia wspaniała, b.dobry hotel-Costa Verde (****
      Niestety w tym roku, jest tylko przejazd w obie strony autokarem ( a więc
      bardziej męcząca trasa) ale za to dodatkowe zwiedzanie.
      Jeżeli chodzi o biuro to uważam, że organizacja i jakość usług była zdecydowanie
      dobra ( a mam porównanie z Vingiem i Scan Holiday).
      Podobną imprezę wypoczynek+ objazd organizuje "Sigma-travel", spotykaliśmy się
      tam z ich uczestnikami i byli bardzo zadowoleni.
    • Gość: Tomek Re: Dromader - jakie biuro? IP: 212.87.3.* 12.03.02, 11:57
      Bylem z nimi w Graecji. Naprawde przecietnie. Sredni hotel, jedzenie srednie. Zdecydowanie malo operatywna
      pilotka. Przy imprezach objazdowych uwazac na nieco czeste "kapeluszowe" dla "naszych Panow kierowcow ,
      ktorzy jada .... mimo ze tego punktu nie maja w planie ". Dosc czesto sie to powtarzalo
      Generalnie: uwazam ze jest wiele lepszych biur, choc najgorsze nie jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka