papulka 14.10.08, 20:15 Witam,prosze podpowiedzieć z jakim biurem podróży na Sri Lankę ? Chodzi mi o jak najbardziej przystępną cenę,byłabym wdzięczna za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matanzas Re: SRI LANKA 14.10.08, 20:32 Ja lecę z Rainbow Tours w listopadzie impreza kupiona w sierpniu www.rainbowtours.pl/triphotel.aspx?t=slt&h=654&ts=2 Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 14.10.08, 20:43 pewnie płaciłeś mniej ,skoro tyle wcześniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: SRI LANKA 14.10.08, 22:10 Tak dużo mniej ! teraz dosyć droga jest ta impreza takie kierunki i w tym czasie jest lepiej wykupić wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: SRI LANKA IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 00:36 TUI ma teraz w last Sri Lankę, np. wylot 21.11. za 4959zł na 2 tygodnie, hotel 4*. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: SRI LANKA IP: 83.136.224.* 15.10.08, 02:01 www.5vorflug.de/booking/5vf/ibe/index.php?KID=740000&formular=4&nSTART=1 5 vor flug ma nawet za 1646 Euro The Blu Water w wersji All :))) Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 15.10.08, 06:42 o własnie TUI ! może sie orientujesz jak jest z lastami w tym biurze? mam zamiar lecieć dopiero w styczniu,moze warto poczekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: SRI LANKA IP: 83.136.224.* 15.10.08, 06:50 Niemieckie www.tui.com/de/ polski oddział www.tui.com/de/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: SRI LANKA IP: 83.136.224.* 15.10.08, 06:50 Sorry, polski www.tuitam.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 15.10.08, 07:39 Droga Lenko,ja znam stronę tego biura,tylko pytam,czy warto u nich czekać na Last Minute,bo wiadomo,ze każdemu zależy na jak najmniejszych kosztach,skoro wylot w styczniu,trochę czasu jeszcze mam ,dzikuję za zainteresowanie Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: SRI LANKA 15.10.08, 12:08 Zawsze możesz wyszukać w wylotach lotniskowych z Niemiec. W "Abflug" zaznacz <ost> to znajdziesz z Lipzig lub z Berlina. Nawet słaby angielski ci wystarczy b si dogadać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: SRI LANKA IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.10.08, 08:09 A ile kazali teraz dopłacić? Po 400 zł za głowę czy po 150 zł za głowę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: SRI LANKA IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 15:31 oficjalna strona tui to www.tui.pl tuitam to tylko agent na Sri Lanke z Niemiec tylko wyloty z Frankfurtu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniesia Re: SRI LANKA IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 15:32 z niemiec sa lasty, najlepiej rezerwowac tak 2-1 tydz przed wylotem z polski wyloty z Wawy Eurocyprią Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: SRI LANKA 15.10.08, 19:28 TUItam to nie agent tylko poski oddział TUI. Wyloty na Sri Lankę są i z Berlina i z i innych niemieckich moiast. Ja leciałam z Berlina (międzylądowanie w Sarjah z ZEA). Wystarczy sprawdzić oferty lotniskowe www.lmweb.net/scripts/lmplusi.dll?FORM=msk/tuev/lms1.htm&CFG=741&AGENT=2408 i w Abflug wpisać Ost Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 15.10.08, 20:11 Jedyny wniosek jaki mi się nasuwa ,to taki,że zaspałam,powinnam była wcześniej rezerwować takie wczasy echhhhhhh...z Niemiec nie chcemy lecieć Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: SRI LANKA 15.10.08, 20:28 Dlaczego nie z Niemiec? Poszukaj w tych wylotach lotniskowych, tam masz nazwę biura, zapytaj o ofertę w nabliższym punkcie Neckermanna i na pewno załatwisz wszystko. Staraj się o wylot z najbliższego lotniska niemieckiego, jak mam dojechac do Warszawy to i do Berlina kilka godzin więcej dojadę. Wydrukuj sobie z netu trasę przejazdu, okolice lotniska, a parkingów tam bez liku. Czasem w ofercie jest darmowy parking. Możesz nawet pociągiem, od granicy niemieckiej masz taki bilet damowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: SRI LANKA 15.10.08, 20:53 Wcale nie zaspalas... Poczekaj na lasta w Itace, jakis tydzien przed odlotem ceny pewnie sporo spadna. Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 15.10.08, 21:06 W Itace powiadasz?Dzięki serdeczne własnie o taką odpowiedż mi chodziło,zawsze rezerwowałam First Minute..zaraz sprawdzę,czy Itaka ma objazd z wypoczynkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: SRI LANKA IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 21:10 Ten last w tuitam na 21.11. jest z Warszawy. Cena zmienia się codzień w zależności od kursu euro. Myślę, że póżniej będzie jeszcze więcej lastów. A Itakę odradzam, zwłaszcza na Sri Lankę. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth7 Re: SRI LANKA 15.10.08, 21:54 Co tu bedziesz odradzac:) Przeciez golym okiem widac ze pracwonicy biur ochoczo sie udzielaja. Jedna /pewnie i ta sama/ koniecznie chce wyjazda na Sri Lanke ale martwi sie ze juz za pozno z Itaki bo trzeba bylo z first minute. Bylo ponoc latwo i tanio a teraz pewnie przegapila. Nie interesuja jej inne wyjazdy ale te wylacznie z Itaki !! A tu nastepna /i ta sama/ odpisuje jej ze pewnie w last minute Itaka bedzie miala tanio i ta pierwsza az sika z zachwytu, na to caly czas czekala. To jet 'klasyka' marketingu w tym najgorszym wydaniu ! Tylko brakuje napisow 'reklama'. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
papulka Re: SRI LANKA 15.10.08, 22:21 no i tu się mylisz,nie zachwyacam się Itaką,bo nie znam tego biura,na Sri Lance nigdy nie byłam a te First Minut to był zawsze Egipt i to z Alfa Star .Intresowały mnie wszystkie możliwe opcje i byłam poprostu wdzięczna za wszelkie informacje .Teraz po twoim złośliwym komentarzu ,już tu nie zajrzę ,bo poprostu przykro się czyta takie paszkwile od zwykłych pieniaczy ,bo to przecież chodzi prawda?No cóż niektórym porostu brak kultury,dziękuję wszystkim którzy chcieli mi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
desi.desi Re: SRI LANKA 16.10.08, 21:13 Nie ta sama tylko inna, sprawdz sobie moje IP, oczywiscie jesli potrafisz ;) A o marketingu, to chyba niewielkie masz pojecie. Mysle, ze to forum, to ostatnie miejsce na ktorym biura podrozy mialyby ochote sie reklamowac. Ale przeciez Ty elizabeth7 wiesz lepiej... Sri Lanke z Itaka polecam - bylam w tym roku - hotel Neptune :-) Pozdrawiam, klientka Itaki Odpowiedz Link Zgłoś
ceza-ryk Re: SRI LANKA 26.10.08, 14:28 Witam ja ze slubna spedzilem na sri lance 22 dni w okresie 21 czerwiec 14 lipiec 2008 koszt od osoby 916 euro wylot z berlina tegel HB hotel 3,5* miejscowosc Negombo po dodaniu biletow autobusowych do Berlina z Warszawy w 2 strony /270 zetow/ plus dodatkowe ubespieczenie na wszelki wypadek wyszlo 3500 zlotych liczac euro po 3,45 zlotych tyle rozliczalismy przelewy bankowe. Wycieczke kupilismy w polskim biurze podr. sprzedajacym wycieczki z niemic...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: SRI LANKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 16:57 A ktoś z Was może polecic jakiś fajny hotel na Sri Lance? Czy lepiej kupić hotel z 2 posiłkami czy all inclusive ? Dziękuję za Wasze opinie. Luke Odpowiedz Link Zgłoś
ida169 Re: SRI LANKA 02.11.08, 13:11 Byłam na Sri Lance w marcu z Itaką , hotel Heritance Ahungala 5* i POLECAM!!!!!! Wyżywienie śniadania i obiadokolacje.Nie polecam korzystania z wycieczek z Itaką bo drogo i poruszanie się autokarem po tej uroczej gdzie brak zasad ruchu drogowego to totalna czasowa MASAKRA!!Warto skorzystać z usług miejscowych przewodników , ja miałam farta i trafiłam na gościa o imieniu Siri o którym dobre opinie krążą na www.wakacje.pl. Bardzo słowny i i obrotny gość.Wymieniał mi walutę po korzystnym kursie i zorganizował kilka wycieczek w tym jedną dwudniową .Reasumując >warto jechać bo wyspa nie dotknięta komercją, tanio i klimat super!!! Odpowiedz Link Zgłoś