Gość: Jarek IP: *.icpnet.pl 14.11.08, 22:08 hotel Tivoli z ecco holiday. Jeśli ktoś ma pytania chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deoand Re: Wróciłem z Maroka 14.11.08, 22:18 Pozdrawiam serdecznie też byłem w Tivoli tyle , że we wrześniu . Jak tam z pogoda teraz ?? z morza nici czy może sie kapałeś ?? Czy w Tivoli jest kryty basen ? ja nie korzystałem bo nie było takiej potrzeby więc nie wiem . jakbys mógł to wrzuć parę swoich zdjęć w " Zdjęcia z podróży w temacie Maroko i oczuwiście daj linka do swojej galerii jeśłi taka posiadasz pozdrawiam deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wróciłem z Maroka IP: *.icpnet.pl 14.11.08, 22:29 W ciagu dnia było tak ok.23-25 stopni,w pełnym słońcu pewnie więcej, jeden dzień nam się pochmurny tafił i kilka godzin padało. Wieczorem już trochę chłodno, więc lekka kurtka się przydała (ale w porównaniu do polskich temperatur to bomba:)) Basenu krytego nie ma, a przydałby się bo z zwykłym woda dość zimna. Owszem, da się wejść, ale moja dziewczyna szczekala zębami i protestowała. A w morzu się kąpaliśmy, chyba lepiej niż Baltyk latem. Co do galerii-musze najpierw zalozyc, ale jak przejrze i obrobie foty to wrzuce. Dużo zwiedzaliście na miejscu? My dość standardowo-Marakesz i Tiout - Torudant. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Wróciłem z Maroka 14.11.08, 22:44 Ja byłem na objeździe Maroka z Sun Fun więc zwiedziłem prawie całe północne Maroko ale nie byłem w Turudant bo trzeba było sie opalić trochę w czasie tygodniowego pobytu stacjonarnego . ja we wrezśniu miałem więcej chmur niż ty bo dwa dni były własciwie bez pogody a w jednym to padało .. ale ogólnie byłem zadowolony no szkoda , że Tivoli nie ma krytego basenu jednak jak tam targowanie utargowaliscie cos ciekawego - najtaniej to było w tym Markecie Uni prix bodaj pozdrawiam i czekam na zdjęcia deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wont spamerzy Re: Wróciłem z Maroka IP: *.mer-2.real-hosts.com 15.11.08, 05:27 Temat winien znajdować sie w przyszpilonych - byłam wróciłam . ale cos widze , że rózne standarty panuja na forum i bywają równi i równiejsi . Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Wróciłem z Maroka 15.11.08, 08:52 Drogi kolego Derduch .. dokładnie zacytowałeś mój post z Egiptu to prawda - szkopuł w tym , ze na turystyce zorganizowanej nie ma takiego wydzielonego przyszpilonego tematu !!!! Jest natomiast na forum Egipt i to na wniosek Iberii mianowanej przez ciebie sukcesorki tzw Forum eksperckiego TWA . Wniosek iberii przeszedł i tematy " Byłem. widziałem, wróciłem "zostały tam skierowane stąd tylko grzecznie zauważyłem odstępstwo od przyjetej normy jeśli chodzi o post nicka nethia .. Na marginesie ja akurat jestem przeciwny takiemu wydzielaniu tematów i opowiadam sie za żywą relacją osób które akurat wróciły z danego kraju bo takie posty sa pełne wrażń i emocji i bardzo ożywiaja forum , na którym nie czarujmy sie nie ma znowu tak wielu uczestników szczególnie wmiesiącach zjesienno zimowych . to tyle wyjasnienia pzdr deoand A teraz ad rem .. a jak sie spisało twoje biuro Ecco - jak tam fakultety - nie było wpadek ? Moje Sun fun było ok i moge je polecic przynajmniej jeśli chodzi o Maroko na marginesie - hotel Tivoli jest wykorzystywany przez wiele biur zarówno polskich jak i zagranicznych pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wróciłem z Maroka IP: *.icpnet.pl 18.11.08, 20:23 Nie mam zastrzeżeń do ecco, było w porządku, bez żadnej obsuwy, pilotka na miejscu całkiem miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Wróciłem z Maroka IP: 212.67.149.* 15.01.09, 22:41 ja też byłem z ecco. bardzo fajny wyjazd. maroko super, hotel anezi ok, wycieczki na miejscu b.sprawnie. żadnych zastrzeżeń, zwłaszcza jak za 1500 pln ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Wróciłem z Maroka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 16:58 Napiszcie proszę jak tam z jedzeniem? To znaczy chodzi mi o to czy w Maroku nie ma takich sensacji zoladkowych jak w Egpicie? Trzeba bardzo uwazac co się je? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciłem z Maroka 17.01.09, 18:37 W Maroku również picie wody butelkowanej obowiązuje.Zasada ostrozności jest taka sama wszedzie w tych krajach.Ale pocieszajace jest to że tam dużo żadziej dopada przysłowiowa "zemsta" przy zachowaniu minimum ostrożności:) Odpowiedz Link Zgłoś
milia76 Re: Wróciłem z Maroka 20.01.09, 08:34 Dzień Dobry. Jade na tydzień do hotelu i Tivoli i mam prośbę-pomozcie mi wybrac wycieczki. Wiem, że przez tydzien wszystkiego zobaczyc sie nie da, zwlaszcza ze chce tez troche odpoczac, wiec moze ktos mi podpowie co koniecznie trzeba zobaczyc, a co ewentualnie mozna sobie odpuscic. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciłem z Maroka 20.01.09, 16:56 Ja stawiam na Marrakech najlepiej 2 dni i Essouira. ( tydzień to bardzo krótko:( Odpowiedz Link Zgłoś
milia76 Re: Wróciłem z Maroka 22.01.09, 08:25 Wiem że krótko :( Ale nie moge wziac wiecej urlopu teraz, a wole pojechac chociaz na tydzien niz spedzic ten tydzien w domu. Do Marakeszu na pewno pojadę, a wycieczki w gory Anty Atlas? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciłem z Maroka 22.01.09, 21:46 Jasne, że tak jest pieknie ( Tiznit, Tafraout, Taroudant) ale jezeli chcesz jeszcze odpocząć na plaży to niestety nie dasz rady.....mało czasu. A po łebkach nie ma co. Zostaw sobie na raz następny:) Odpowiedz Link Zgłoś
milia76 Re: Wróciłem z Maroka 26.01.09, 15:54 Dzieki za wskazowki i ide sie pakowac bo jutro lece! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Wróciłem z Maroka 26.01.09, 20:37 Fajnie!!!! Miłego pobytu! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Wróciłem z Maroka IP: *.icpnet.pl 30.01.09, 07:57 Jak wrocisz daj znac jak Ci sie podobalo Maroko! Odpowiedz Link Zgłoś
milia76 Re: Wróciłem z Maroka 06.02.09, 20:12 Witajcie! Było cudownie, musze przyznac ze Maroko jest naprawde pieknym miejscem. Tydzien zlecial mi blyskawicznie, mnostwo wrazen i emocji. Powrot byl zdecydowanie za szybko. Polecam wszystkim ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Wróciłem z Maroka 06.02.09, 20:36 Ciesze się , że masz miłe wrazenia ale wrzuć na forum Zdjęcia z podrózy parę swoich zdjęć z MAROKA !!!!! pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wróciłem z Maroka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:33 Na tydzień to w ogóle nie opłaca się w taki świat wybierać. Ledwie się rozpakujesz, a już trzeba się spakować. Szkoda czasu i kasy. Odpowiedz Link Zgłoś