Gość: Simon K IP: *.toya.net.pl 16.11.08, 09:59 Witam. Wybieram sie na pobyt na słowację do miejscowości Besenova do hotelu Thermal. Hotel ten należy do agencji SUNFLOWERS ze Słowacji. Czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym hotelu i agencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Słowacja hotel thermal IP: *.elisa-laajakaista.fi 17.05.13, 13:13 J awlasnie te zplanuje i ni nie slyszlalam o tym biurze jak si eudal pobyt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mob-os Re: Słowacja hotel thermal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.13, 22:16 Witam .Od bardzo wielu lat Besenowa zwłaszcza na wiosnę jest moim ulubionym miejscem wypoczynku. Sama miejscowość to wieś gdzie na końcu znajduje się aktualnie bardzo rozbudowany kompleks. Ja osobiście nie korzystam z usług hotelowych w tej wsi.Ale mam sprawdzoną kwatere ok.200 m. od kompleksu .Można szukać Apartmenowy dom U Ivky -Besenowa. Kwatera jest bardzo dobrze wyposażona .Nie ma problemów z wyżywieniem na terenie obiektu basenowego. A więcej informacji na www.besenovanet.sk.Pobyt w hoteu w Besenovej delikatnie mówiąc jest nie do konca dobrym wyborem. To oczywiście moja subiektywna wieloletnia /10/opinia .Mogę też nadmienić że byłam w Besenovej w innych kwaterach a jest ich bardzo dużo i było fajnie i w przystępnych cenach. Wyjazd za pośrednictwem biura podróży uważam za nieporozumienie. Dojazd od granicy w Hyżnym 70 km. Odpowiedz Link Zgłoś