kikikaka5 11.02.09, 17:12 Czy latwo jest znalezc oferte last minute dla rodziny 2+1(4 lata) i dziecka do 2 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Specjalista Re: last minute IP: *.chello.pl 11.02.09, 17:14 Średnio. Ale na pewno w tym roku powinno być łatwiej niz w poprzednich latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: last minute IP: *.chello.pl 11.02.09, 19:17 zalezy tez od lotniska wylotowego i terminu. Z warszawy (moze i Poznania, katowic)raczej nie powinno byc problemu, zawsze znajdziesz jakies biuro. Gorzej gdy chcesz leciec np. Gdanska, szczecina, Bydgoszczy. Bo najczescie jest problem z miejscem w samolocie (sa np. pojedyncze)- a nie miejscem w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
rbeg Re: last minute 12.02.09, 22:22 chętnie pomogę w poszukiwaniach. ewa.gora@kontynenty.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva Re: last minute IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.09, 12:16 to podobnie jak ja - też kupuję w ostatnichmiejscach Odpowiedz Link Zgłoś
kikikaka5 Re: last minute 14.02.09, 14:12 Dziekuje za odpowiedzi.Najbardziej odpowiada mi lotnisko w Pyrzowicach.Mam nadzieje,ze cos znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: last minute IP: *.chello.pl 14.02.09, 18:11 na duza czesc lotow z pyrzowic w okresie wakacji zostaly pojedyncze miejsca juz teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biomj Re: last minute IP: *.chello.pl 14.02.09, 18:46 I jeszcze na dodatek (tego chyba najlepszy jasnowidz by nie przewidzial) mozna nie wrocic na "swoje" lotnisko. I to nie z powodu trudnosci atmosferycznych (czyli "sily wyzszej") tylko z powodu braku miejsc w samolocie. Jest na forum watek z minionego tygodnia o tym, ze czesci turystow przebywajacych w Egipcie zafundowano powrot do Krakowa zamiast do Gdanska - wlasnie z tego powodu. Reszcie "szczesliwcow" udalo sie wrocic od razu do Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś