Dodaj do ulubionych

obóz językowy w Londynie

17.02.09, 13:17
Witam,
chcemy sprezentowac corce wyjazd na oboz jezykowy do Londynu. Corka uwielbia język angielski i o zobaczeniu Londynu marzy od dawna. Zarezerwowalam miejsce (wstępnie narazie) na wyjazd z takiego biura
www.kursy.tee.pl/obozy-jezykowe-w-wielkiej-brytanii/index.php . Czy ktos z forumowiczów wysyłał dziecko/lub sam korzystla z oferty tej firmy? W tym tygodniu mamy zamiar wplacic zaliczkę, szukam jeszcze informacji na ten temat.
Na forum znalazlam pare wpisow, raczej pozytywnych, ale gdyby ktoś jeszcze coś dorzucił, bylabym wdzieczna.
Pozdarwiam
Aleksandra
Obserwuj wątek
    • Gość: milkusia Re: obóz językowy w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 15:57
      w liceum co roku jeździłam na takie wyjazdy za granice, bylam tez m.innymi w Londynie. Nie pomoge odnosnie samego biura, bo nie wyjezdzalam z nimi, ale te forme wakacji polecam wszystkim.
    • Gość: ada Re: obóz językowy w Londynie IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 12.03.09, 21:23
      Mam pytanie- ile lat ma twoja córka? Moja ma 10 lat i też chciałabym ją wysłac
      na kurs j.do Anglii i też szukam jakiejś sensownej oferty.
    • Gość: mama Re: obóz językowy w Londynie IP: *.kolornet.pl 12.03.09, 22:01
      Moja córka była 2 lata temu z firmy ATAS, miała wtedy 15 lat. Wróciła zachwycona
      i znowu chce tam jechać.
    • Gość: katarzynak Re: obóz językowy w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.09, 22:27
      nie wiem, czy nie jest jeszcze za pozno i czy dalej Pani szuka opini o firmie tee z Katowic. bylam na dokladnie tym obozie w ubieglym roku.bardzo mi sie podobalo. Bardzo duzo zwiedzilismy, mielismy swietna opiekunke. Grupa z polski byla 10 osobowe, razem zwiedzalismy londyn po lekcjach. w szkole bylismy w roznych grupach, w zaleznosci jak ktos znal angielski (ja nie bylam z nikim, 2 dziewczyny byly razem, chlopakow nie pamietam). lekcje prowadzili anglicy, w szkole bylo duzo np. hiszpanów. Nie wiem co mam jeszcze napisac. Bardzo, bardzo dobrze wspominam te wakacje. Jezeli chodzi o biuro, ja nie zalatwialam nic przed wyjazdem (rodzice), jedynie bylam, wiec moge powiedziec tylko od tej strony. jedena rzecz mi utkwila, pamietam ze na poczatku opiekunka pozbierala od nas funty na bilety wstepu - tyle ile bylo napisane na stronie www. na koniec obozu - dostalismy zwrot reszty wyliczony co do pensa. w sumie bylo to dla mnie mile zaskoczenie, i moze swiadczyc o uczciwosci biura. mam nadzieje ze pomoglam. w tym roku moze pojade na taki oboz ale na maltę. a i ma 17 lat.
      • Gość: nikodem Re: obóz językowy w Londynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 11:14
        zarezerwowalem miejsce na obozie w londynie dla mojej córki (16 lat) z tego
        biura TEE, na dniach powinienem wnieść opłaty, szukam jeszcze kontaktu z
        rodzicami, którzy wysyłają dzieci w tym terminie na ten obóz. Będę wdzięczny za
        posta (nie mam konta na gazecie).
        Pozdrawiam Nikodem
        • julciaolo01 Re: obóz językowy w Londynie 27.06.09, 10:27
          Witam jestem mamą dziecka, które w lipcu wybiera się z biurem Tee do Londynu na
          obóz językowy. Trochę zaniepokoił mnie fakt zmiany przewoźnika z British Airways
          na Ryanaira ( zupełnie inna jakość usługi ). Czy ktoś ma podobne doświadczenia
          czekam na jakieś informacje. Dziękuję .
    • majkelowna Re: obóz językowy w Londynie 15.06.09, 22:25
      zapewne pani corka ma juz zarezerwowane miejsce na obozie jezykowym, ale napisze
      tego posta dla innych rodzicow/opiekunow, ktorzy beda chcieli wyslac swoje
      pociechy na podobny oboz. otoz warto skorzystac z oferty biura ok-tours, bowiem
      specjalizuja sie oni w koloniach i obozach dla dzieci i mlodziezy. przykladaja
      duza wage do kadry pedagogicznej i zakwaterowania, a to przeciez bardzo istotne.
      wiadomo - dorosly sobie poradzi w ciezkich warunkach, ale dziecko, to dziecko,
      lepiej, zeby mialo zagwarantowany komfort, a nie zmartwienie w postaci
      rozpadajacych sie lozek czy czyms w tym stylu, co sie przeciez zdarza.
      z ok-tours jest bezpiecznie, moja mlodsza siostra byla na takim obozie, wrocila
      nie tylko cala i zdrowa, ale tez usmiechnieta od ucha do ucha, bo naprawde sporo
      nauczyla sie jezyka, a o to przeciez w takiej wyprawie chodzi :)
      • maborek Re: obóz językowy w Londynie 19.06.09, 13:55
        nikodem, nie wiem, czy jeszcze jestes zainteresowany tematem, ale chcialbym napisac, ze moje dzieci byly w ubieglym roku na obozach z tego biura TEE travel. starszy syn na Florydzie, mlodsza córa na poludniu Anglii.oboje bardzo zadowoleni. zasada tych obozow miedzynarodowych jest to, że dzieci wyjezdzaja do miejsc organizowanych przez te zagraniczne szkoly jezyka. Syn mieszkal w nowoczesnym kampusie uniwersyteckim - na miejscu mial zajecia jezykowe, byly korty tenisowe, boiska, basen, internet, jedzenie moze nie wykwintne, ale zdrowe.no i kadra cala amerykanska, zadnych ludzi z przypadku. córka, ktora byla w anglii jechala z grupa chyba 10 osób z Polski, z opiekunem, ktory byl dodatkowo do opieki angielskiej.my jesesmy bardzo zadowoleni. w tym roku tez dzieciaki pojada, chyba na poczatku sierpnia (chyba, bo akurat czekam na oferte z biura-bo troche dzieci powymyslaly i oboje chcą do stanow.... i jakis korzystny rabat z biura ;) ). mateusz
      • flowercio Re: obóz językowy w Londynie 24.07.09, 16:21
        OK-TOURS jedynie sprzedaje obóz w Londynie - organizatorem jest ATAS - uściślając :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka