IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 16:55
Witam. Chciałam sie dowiedzieć czegoś na temat biura ART TOur ponieważ w tym roku chciałabyms sie wybrać na obóż młodzieżowy do Patras Hotel RODINI 3***. Jeżeli ktoś był na tym obozie lub na jakim kolwiek to prosze o odpowiedź! ;)

Obserwuj wątek
    • freddie111 Re: ART TOUR 02.02.15, 15:38
      OSTRZEGAM WSZYSTKICH POTENCJALNYCH KLIENTÓW - BIURO NIE PŁACI PILOTOM, PRZEWOŹNIKOM, KONTRAHENTOM - jest tak zadłuzone, że w każdej chwili może zbankrutować (czego im z całego serca życzę) WIĘC JEZELI KTOŚ LICZY NA SPOKOJNE WAKACJE TO NAPEWNO NIE Z TYM BIUREM, KTÓRE NIE SZANUJE KLIENTA.
      • Gość: Spraw1edl1wy Re: ART TOUR IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.15, 17:49
        Uwaga, właściciel ma właśnie sprawę w sądzie.
      • autokomfort Re: ART TOUR 09.03.15, 16:25
        Również ostrzegam przed tym biurem i przed jego właścicielem Arturem Korszeń. Nie płaci przewoźnikom - jestem jednym z przewoźników wykonujących usługi dla tego Pana w roku 2014. Do tej pory nie zapłacił za przewozy dzieci na kolonie, sprawa już jest w sądzie, a zapewne nie obędzie się bez komornika, bo "szanowny" Pan Artur Korszeń nie odbiera telefonów, nie odpowiada na maile, nie wykazuje żadnej chęci zapłacenia długów.
        • 1artur Re: ART TOUR 12.03.15, 09:16
          Szanowny Panie lub Pani poczekajmy na rozstrzygniecie w sądzie wtedy będzie można powiedzieć czy jestem winien czy nie. Stop naciągaczom - przewoźnikom.
          Artur Korszeń
    • autokomfort Re: ART TOUR 16.03.15, 15:23
      Szanowny Panie, Trzeba mieć naprawdę tupet, żeby wynająć autokar na kolonie i nie zapłacić za wykonaną usługę i jeszcze oczerniać przewoźnika. Ciekawe kto w tym przypadku kogo naciągnął? Życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu pańskiego "biura podróży", zapewne długo Pan jeszcze zdziała takim zachowaniem. Porządne biura w dzisiejszych czasach mają własne autokary - właśnie tak jak moje.
      Niech Pan nie myśli, że tak łatwo się Pan wykręci od zapłaty. I ostrzegam przed oczernianiem mojej firmy w internecie - za to również są odpowiednie kary.
      P.S. Z zainteresowaniem czekam na kolejne pomówienia z Pana strony. Pozdrawiam. Joanna Pługowska
      • zzzrrr Re: ART TOUR 18.08.15, 22:50
        Moge zdecydowanie odradzic to biuro. Zarowno osobom, ktore chca sie u tego Pana zatrudnic jak i osobom, ktore chca wycieczke wykupic. Nie wszystkie punkty programowe zostaly zrealizowane. Pozostale atrakcje zostaly wydzierane z gardla i organizowane z wielka laska. Czy tego chca rodzice, ktorzy placa? O wynagrodzenie trzeba sie bic. Ja jestem wlasnie w trakcie skladania pozwu z powodztwa cywilnego bo nie moge odzyskac pieniedzy, ktore mi sie naleza.I nie chodzi tutaj o te kilkaste zlotych, tylko o zasade. Tak sie nie robi. A wiem, ze nie jestem pierwsza osoba, ktora ma z nim takie problemy. I jeseli panu Arturowi wydaje sie, ze moze tak sobie z ludzmi postepowac to sie myli. Chociaz widze, ze Pan A. jest juz zaprawiony w boju jesli chodzi o pozwy.
        • Gość: Wodzirej Re: ART TOUR IP: *.mnet.bg 24.08.15, 20:11
          Trudno mi uwierzyć w to co jest napisane. Dałem się w tym roku przekonać na wakacje w Kraniewie w Bułgarii. Hotel jak na taką cenę, elegancki. All Inclusive light, atmosfera wyśmienita, trzy wycieczki w cenie. Wszystko profesjonalnie bez żadnych problemów. Mogę każdemu polecić to biuro. Mam nadzieje, ze za rok będą organizowane wyjazdy do Albanii bo tamten kierunek obieram w przyszłym roku.

P.S. Nie interesuje mnie stosunek firmy do przewoźnika. Dla mnie najważniejszy jest udany wypoczynek. Duzo jeżdżę i czasami podrozowalo się z autokarowymi "wynalazkami" za kierownicą. Nie dziwię się, że biuro niektórym przewoźnikom nie chce płacić całej kwoty za usługę, bo czasami taki jeden ziemniak za kierownicą może wyrządzić więcej szkody niż pożytku. I tutaj nie tylko chodzi o bezpieczeństwo na trasie jak i rowniez wizerunek.

Pozdrawiam, do przyszłego roku!
          • Gość: Anna Re: ART TOUR IP: *.play-internet.pl 04.10.15, 17:42
            Tak, zgadzam się - najważniejsze aby pan/pani była zadowolony/na - ile osób przy tym zostanie oszukanych, to już nie ma żadnego znaczenia.
            Gratuluję sposobu myślenia. Życzę panu/pani aby został potraktowany w taki sam sposób. Powodzenia!
            • Gość: Wodzirej Re: ART TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.15, 13:49
              Dlaczego miałbym odpowiadać za kogoś? odpowiadam tylko za siebie. Wykonuje swoją pracę rzetelnie i nie mam problemu z płatnościami i współpracą. Bardzo prosty i czysty układ.
              • Gość: Anna Re: ART TOUR IP: *.play-internet.pl 08.10.15, 00:32
                Nie musi Pan odpowiadać za kogoś. Źle mnie pan zrozumiał, nie o to mi chodziło.
                Z zebranych przeze mnie informacji po prosu wynika, że pan Artur Korszeń nie płaci pilotom, przewodnikom, firmom informatycznym, przewoźnikom, hotelom i innym, niezależnie od tego czy wykonali swoje zadania dobrze. W sądach kłamie jak z nut, wiem o czym piszę.
                Może jest pan wyjątkiem "nieoszukanym" albo to sam Pan Artur próbuje się "wybielić" - nie moja to sprawa - chce tylko aby każdy wiedział jaka jest polityka tej firmy. I pragnę przestrzec innych potencjalnych kontrahentów - lepiej brać pieniądze z góry, aby później uniknąć użerania się w sądzie - Pan Artur jest już wyspecjalizowany w takich sprawach, miał już niejedną sprawę w sądzie o zapłatę zaległości.

• Gość: jurystrykcje Re: ART TOUR IP: *.mtm-info.pl 26.02.16, 22:16
            Nie wiem czy pisze to Pan Artur starajac sie ratowac swoj wzerunek, czy ktos inny o rownie ubogim intelekcie. Nie wiem jak glupim trweba byc; zeby pisac takie rzeczy o przewoznikach, miec w czterech literach to, ze jakas firma moze upasc, zwalniajac ludzi tylko dlatego, ze Pan Artur musi sobie utrwymac drogi samochod i wille w Hiszpani, ktora kupil po to zeby gdzies ukrywac pieniadze i nie placic podatkow, i zeby komornik nie mogl sie dorwac konta Pana Artura. Zalosne.
        • Gość: Anna Re: ART TOUR IP: *.play-internet.pl 08.10.15, 00:42
          Tak, zgadzam się, Pan Artur jest wyspecjalizowany w kłamstwach w sądzie. Wiem ze sprawdzonych źródeł, że nie zapłacił w hotelach w Grecji za wynajmowane pobyty, nie zapłacił przewoźnikom, firmom informatycznym, pilotom... Ale firma istnieje, i może nawet ma zadowolonych klientów (o dziwo)!
          Klientom radzę dobrze czytać umowy w razie czego, aby później mieć argumenty w sądzie, a kontrahentom brać pieniądze z góry, aby uniknąć oszustwa i nerwów w sądach - może to nauczy Pana Artura uczciwości, czego mu z całego serca życzę.
          • Gość: Wodzirej Re: ART TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.15, 12:27
            A tak z ciekawości, pani została oszukana jako kto, skoro wysnuwa pani takie dosadne argumenty?
            • Gość: A. Re: ART TOUR IP: *.play-internet.pl 08.10.15, 17:03
              A tak z ciekawości - Pan jest w końcu zadowolonym klientem biura czy zadowolonym wykonawcą? A może Panem Arturem albo jego znajomym? :)
              • Gość: Wodzirej Re: ART TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.15, 09:52
                Nie droga Pani. Jestem pilotem, który nigdy nie był nie zadowolony z współpracy z tym biurem. O to samo mogę się panią zapytać.
                • Gość: Edyta Re: ART TOUR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.15, 14:52
                  Od paru lat jeżdżę z mężem na wczasy z ART TOUR. Przystępna cena, kompleksowa obsługa rezydenta na miejscu. Zawsze się znajdzie krytykant który za przystepną cenę będzie się spodziewał Grand Hotelu w Las Vegas.
                  • Gość: Anna Re: ART TOUR IP: *.play-internet.pl 13.01.16, 19:24
                    Panie Arturze/Wodzireju lub Pani Edyto :)
                    Po pierwsze - To, że oferuje pan tanie wycieczki, nie oznacza, że ma pan prawo nie wywiązywać się z umowy. Ale to typowe pana zachowanie - oczerniać innych.
                    Teraz klient najpierw przeczyta opinię i dopiero wtedy wybiera biuro podróży. Ludzie nie są głupi, wystarczy spojrzeć na IP odpowiedzi i już wiadomo, że występuje Pan - Panie Arturze w trzech osobach, nawet płeć pan zmienia. Istne cuda :)
                    Widzi Pan, a wystarczyło być uczciwym, nie musiałby pan teraz wymyślać dobrych opinii o swoim biurze...
                    Mimo wszystko, nie życzę panu źle, tylko aby w końcu zaczął pan uczciwie pracować i uczciwie płacił innym za ich ciężką pracę.
    • Gość: balwanek Re: ART TOUR IP: *.mtm-info.pl 26.02.16, 22:41
      nie realizuje wszystkich punktow wycieczek, czyli generalnie kosi swoich klientow nie niezla kase ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka