Gość: anika IP: 212.160.91.* 22.04.09, 11:33 witam, czy może ktoś wie, które biura mają w swojej ofercie zagraniczne wyjazdy 1+1 (chcę wyjechać sama z córką)żeby nie płacić za dziecko pełnej stawki jak za osobę dorosłą pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubadominiak Re: sama z dzieckiem 22.04.09, 12:48 Ja od kilku lat wyjeżdząm sama z dzieckiem i z tego co wiem to nie ma mozliwości znizki na dziecko.Zawsze płacę pełną stawkę.Mozna rozważyc tylko czy taniej nie wyniesie jedynka z dostawką niż dwójka.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: sama z dzieckiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 20:38 po pierwsze ile córka ma lat?, a po drugie single przecież płacą więcej za jedynkę, więc szukaj ofert last minute dla dwóch osób, na pewno znajdziesz coś taniego i fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
zlotajagoda Re: sama z dzieckiem 22.04.09, 21:02 Neckermann ma oferty dla rodzica z dzieckiem do lat 12-tu. Cena za dziecko jest niższa niż za osobę dorosłą ale wybór hoteli niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś