Dodaj do ulubionych

MS 2002 W PILCE NOZNEJ ODWOLANE???

IP: *.tnt2.bne1.da.uu.net 11.11.01, 12:28
Jestem wielkim zwolennikiem pilki noznej i obawiam sie ze ta cala impreza w
Korei i Japonii w przyszlym roku zostanie odwolana ze wzgledu na tych debili
amerykanskich, ktorym sie wojowac zachcialo i ktorzy do pilki noznej jako narod
nie dorosli.
Bylem tam raz w USA (bo wiecej nie ma po co tam jechac, chyba ze ktos chce guza
dostac od Bambo), i te - za przeproszeniem - gnojki amerykanskie nic o pilce
noznej, sporcie miedzynarodowym, nie wiedza!!! A globalizacje innym wciskaja, a
sami nic od innych sie nie ucza. Muzyka tam w tym wypierdowku tez do bani -
tylko Elvis i rock. I kazdy mysli tam ze jest superman. Pogibani ludzie tam. A
ile grubasow! Ja nie wiem co oni zra tam, ale jak kobieta - Amerykanka - pilota
od telewizora znalezc nie moze, bo jej sie pod jednym z faldow wcisnal, to juz
groza. No trzy dni szukala podobno...
No wiec jako kibic to ja uwazam ze te bomby to moga zaczekac do konca
przyszlego roku.
Obserwuj wątek
    • kingfish Re: MS 2002 W PILCE NOZNEJ ODWOLANE??? 11.11.01, 15:41
      Antka świat jest bardzo fajny i prosty. Tysiące ludzi już zginęło, końca wojny
      nadal nie widać a on jest bardzo zmartwiony ponieważ wojna może doprowadzić do
      odwołania meczów piłkarskich. Wyobraźcie sobie jak piękne i bez troskliwe takie
      życie musi być.

Gość portalu: Antek napisał(a):

> Jestem wielkim zwolennikiem pilki noznej i obawiam sie ze ta cala impreza w
      > Korei i Japonii w przyszlym roku zostanie odwolana ze wzgledu na tych debili
      > amerykanskich, ktorym sie wojowac zachcialo i ktorzy do pilki noznej jako narod
      >
      > nie dorosli.
      > Bylem tam raz w USA (bo wiecej nie ma po co tam jechac, chyba ze ktos chce guza
      >
      > dostac od Bambo), i te - za przeproszeniem - gnojki amerykanskie nic o pilce
      > noznej, sporcie miedzynarodowym, nie wiedza!!! A globalizacje innym wciskaja, a
      >
      > sami nic od innych sie nie ucza. Muzyka tam w tym wypierdowku tez do bani -
      > tylko Elvis i rock. I kazdy mysli tam ze jest superman. Pogibani ludzie tam. A
      > ile grubasow! Ja nie wiem co oni zra tam, ale jak kobieta - Amerykanka - pilota
      >
      > od telewizora znalezc nie moze, bo jej sie pod jednym z faldow wcisnal, to juz
      > groza. No trzy dni szukala podobno...
      > No wiec jako kibic to ja uwazam ze te bomby to moga zaczekac do konca
      > przyszlego roku.

• Gość: Lucas Re: MS 2002 W PILCE NOZNEJ ODWOLANE??? IP: *.cen.brad.ac.uk 11.11.01, 18:10
        Co jak co ale jak w przyszlym roku mistrzostwa by sie nie odbyly to bym sie
        wkurzyl.
        No chyba ze przyczyna odwolania bylby brak boisk ze wzgledu na kratery
        poatomowe lub opad radioaktywny, wtedy przypuszczam ze mialbym wieksze problemy.
    • Gość: q&e Re: MS 2002 W PILCE NOZNEJ ODWOLANE??? IP: *.proxy.aol.com 11.11.01, 16:25
      Gość portalu: Antek napisał(a):

> Jestem wielkim zwolennikiem pilki noznej i obawiam sie ze ta cala impreza w
      > Korei i Japonii w przyszlym roku zostanie odwolana ze wzgledu na tych debili
      > amerykanskich, ktorym sie wojowac zachcialo i ktorzy do pilki noznej jako narod
      >
      > nie dorosli.
      > Bylem tam raz w USA (bo wiecej nie ma po co tam jechac, chyba ze ktos chce guza
      >
      > dostac od Bambo), i te - za przeproszeniem - gnojki amerykanskie nic o pilce
      > noznej, sporcie miedzynarodowym, nie wiedza!!! A globalizacje innym wciskaja, a
      >
      > sami nic od innych sie nie ucza. Muzyka tam w tym wypierdowku tez do bani -
      > tylko Elvis i rock. I kazdy mysli tam ze jest superman. Pogibani ludzie tam. A
      > ile grubasow! Ja nie wiem co oni zra tam, ale jak kobieta - Amerykanka - pilota
      >
      > od telewizora znalezc nie moze, bo jej sie pod jednym z faldow wcisnal, to juz
      > groza. No trzy dni szukala podobno...
      > No wiec jako kibic to ja uwazam ze te bomby to moga zaczekac do konca
      > przyszlego roku.

Nie klam,zes Antek,ty to napewno Andrzej...G O L O T A,a Bambo(Mike Tyson),do
      konca zycia ci w pamieci pozostanie,dlatego nie chcesz tu wiecej przyjechac.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka