Gość: Svaci IP: *.chello.pl 25.04.09, 18:11 Chciałbym wysłać córkę na obóz nad morze czy korzystał już ktoś z usług tego biura. Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz486 Re: Harctur Łódź 28.08.13, 10:45 TOTALNY BRAK ORGANIZACJI!!! OSZCZĘDZAJĄ NA WSZYSTKIM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ola_kam3 Re: Harctur Łódź 04.12.13, 10:50 PORAŻKA! OSZCZĘDAJĄ NA WSZYSTKIM! zdecydowanie odradzam - niestety stricte łódzkie biura są najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoz Re: Harctur Łódź IP: *.243.stormmedia.pl 17.03.15, 21:28 Zdecydowanie odradzam, są niesolidni, na granicy upadłości . Są zdecydowanie lepsze biura, z których wysyłałam dzieci, np. Jaworzyna Tour, Almatur, a z biur dla dorosłych Rainbow Tours czy Itaka . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 99 Re: Harctur Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.15, 09:46 Popieram bezwzględnie, moje dzieci zniechęciły się i nie chcą jechać więcej na kolonie. Może, jak to dzieci w tym wieku, przesadzały, jednakże czytając opinie i rozmawiając z koleżanką, która też wysyłała pozostawiam niestety negatywną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anestezjolog Re: Harctur Łódź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.16, 09:50 Czy mogę prosić o podanie jakichś szczegółów ? Opinie mają bardzo negatywne, ale ostatnio część z nich zniknęła. Natomiast w internecie jak to w internecie, różne rzeczy piszą. Jakąś sytuację można opisać, co było niezgodne? Wyżywienie, zakwaterowanie, opieka, transport, inne ? Odpowiedz Link Zgłoś