Gość: caker IP: *.aster.pl 25.05.09, 21:07 W kilku wątkach przewija się ostrzeżenie przed B.P TRIADA. Ale dotyczy ono pobytówek. Jak jest z wycieczkami objazdowymi? Mam ochotę na taką jedną w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 08:22 Może części pobytowe w Triadzie nie wszystkim się podobają, może informacje podawane w katalogach są nieco na wyrost, ale za to objazdówki mają znakomite. Triada ma wielu wspaniałych pilotów. Wiem, co piszę, bo byłem na objazdówkach po Grecji i Maroku. Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 08:42 Mogę tylo o jednej - Izraeal. Moja znajoma była w lutym z Triadą. Było ok poza jakimś przejściowym hotelem między objazdem a wypoczynkiem który był totalnym syfem. Przewodniczka bardzo fajna, program niezły. Małym problemem było tylko to,ze spali jedynie w hotelu Bethlejem w Betlejem a więc gdy chciała zobaczyć Jerozolimę nocę to odłączała się od wycieczki i potem wracała sama i przechodziła kontrolę graniczną. Natomiast znajomy który był w zeszłym roku na takiej samej wycieczce twierdzi,że miała fart bo w tym roku mało ludzi (ze względu na wojnę) więc spała w tym hotelu. On był kwaterowany do jakiegoś dużo gorszego hotelu, brudnego z niedziałającą klimatyzacją na kompletnym zadupiu w egipskich ciemnościach. Nawet wieczorem nie było gdzie wyjść. A miał być zakwaterowany w hotelu Bethlejem, niestety "tam nie było już miejsc" jak powiedziałą pani przewodniczka. Do tego miał jakiegoś przewodnika z którego nie byli zadowoleni, wyglądało jakby facet sam był zmęczony swoją pracą i mówić mu się nie chciało. Ona mówi,ze pojechałaby w Triadą, on,że nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak48 Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 09:30 W zeszłym roku byłem z Triadą w Turcji 7+7 , na objeżdzie było świetnie, pilotka p.Agnieszka była super (duża wiedza i dobra ordanizacja),życze innym takiej wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasika Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 09:38 A gdzie chcesz jechać? Więcej opinii o objazdówkach znajdziesz na forach z danego państwa. Ja byłam na 7+7 Egipt i wszystko było super. Przewodniczka z dużą wiedzą i przed wszystkim umiała w tą wiedzę przekazać w ciekawy sposób, a nie zanudzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caker Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: 217.198.33.* 26.05.09, 10:01 Lazurowe Wybrzeże lub Austria. Byłem z Tradą w 2000r we Włoszech, było rewelacyjnie! Potem już podróżowałem z innymi biurami. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 11:36 Generalnie Triada ma najlepsze objazdówki AUTOKAROWE ... byłem na trzech , Egipt , Tunezja + Libia , Turcja a syn Egipt + Israel .. wszystko ok ... W Turcji było 6 autokarów więc z konieczności musiało być sześciu pilotów - zawsze może sie zdarzyć ktos nie bardzo kompetentny ..to pech / o niekompetentnym pilocie ktoś pisał na forum Turcja / Jeżeli w tym roku niczego nie sknocili to polecam 7 + 7 Triady deoand Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 11:44 byłam na 5 wycieczkach z Triadą: Turcja, Izrael, Jordania z Syrią, rejs w Egipcie i Grecja wszystkie bardzo w porządku, hotele raz lepsze raz trochę gorsze, jak to na objeździe, na pobycie zawsze wszystko na medal i zgodnie z ofertą, piloci znakomici, z dużą wiedzą i zaangażowani, rozliczali się z nami z niewykorzystanych biletów w tym roku jadę z nimi kolejny raz - Tunezja z Libią i mam nadzieję, że będzie równie dobrze, jak nie lepiej, choć Izraela chyba nic nie przebije :) Odpowiedz Link Zgłoś
hr.derduch Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 12:18 Deoś nie bierz tego jako atak ale skoro byłes tylko z Triadą to na jakiej podstawie piszesz że ma najlepsze? To ja przewrotnie zapytam: Byłeś kiedyś na gorszej objazdówce niż z Triadą? Skoro nie byłeś znaczy Triada ma najgorsze. :-)))) A tak na marginesie dodam że nasz wspólny znajomy Wiesio leci z nami do Turcji z Rainbow, z tym że on na objazd a my w hotelu będziemy cały czas. Zobacz jak się wyrobił, Triade zdradził :-) Ale faktem jest że on będzie miał skale porównawczą, Ty zaś chyba nie masz. Czy się mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 13:49 Troche sie jednak mylisz derdi ... jeżdziłem z Sigma Travel , biurem Marmara , Wilejka ,Orbisem , Sport Touritem czy Sun Fun więc skale porównawcza mam jakby co , alem zasada pisania jest taka jak w reklamie ... Radio Tok Fm najlepsze radio informacyjne w Polsce czy Gilette najlepsze dla męzczyzny Cała reklama jest na tym oparta ... moje najlepsze na swiecie nieprawdaż ??? co nie oznacza wcale że dokonuje jakiegokolwiek porównania !!!! Natomiast co do Triady to chodziło mi o to ze w przeciwieństwie do pobytów stacjonarnych czy rejsów - wycieczki autokarowe Triady maja na forum najmniej opinii krytycznych . a ja swoja wiedze opieram nie tylko na doswiadczeniach własnych ale również na doswiadczeniach innych ludzi czy to wzietych z forum czy z relacji osobistych pzdr deoand Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: 83.1.81.* 26.05.09, 14:33 Byłem dwukrotnie Portugalia Sycyli Wszystko zależy od szczęścia i zaradności przedstawiciela raz luksus drugi raz syf. Nie maja stałej siatki i pilotka dopiero ok 12tej wie gdzie będzie nocleg. Najgorszy jest ostatni hotel bo stały jak masz szczęście to z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
hr.derduch Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 26.05.09, 14:38 A to zwracam honor Deosiu, nie wiedziałem. Pozdrawiam w słoneczny dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.chello.pl 26.05.09, 22:10 Czy w ofercie objazdówek Triady będzie w tym roku Oman + pobyt w Emiratach? Mieli taką opcję 7+7 w 2008. Na 2009 na razie takiej zapowiedzi nie mają. Może coś wiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie2003 Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: 213.17.173.* 27.05.09, 14:16 mieli i w tym roku taką ofertę, ale ją szybko wycofali...pytałam, bo sama chciałam jechać na tą wycieczkę - wg informacji z biura - z powodu za niskiej sprzedaży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.chello.pl 29.05.09, 19:45 Ja byłam z nimi w tym roku na Sri Lance i było rewelacyjnie. Ukłony dla Halinki Waniołek naszej super przewodniczki :) Jesienią moja Dyrektorka była z nimi w Meksyku i wróciła bardzo zadowolona. Bez zastrzeżeń :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.aster.pl 29.05.09, 20:30 Bylam w listopadzie 2008 na wycieczce 7+7 Jordania, Syria, Liban. Poza niewielkimi problemami wszystko bylo ok. Drugi raz pojechalabym z Triada, madrzejsza o wlasne doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisien Re: TRIADA - wycieczki objazdowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 18:11 Byłem z Triadą 7+7 w Turcji (2007) i 7+7 w Egipcie (2008) wszystko było w porządku. Po przeczytaniu wielu wątków uważam, że jeżeli ktoś potrzebuje niańki to po prostu niech nie jedzie. Ludzie wybierają TRAF lub 3* i myślą że będą mieszkać w Hiltonach. Ja wcześniej sparwdzałem dokładnie hotele i wybierałem zawsze 5* na pobycie. Na objazdówce hotel nie ma zanczenia, po prostu wystarczy łóżko do wyspania. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: TRIADA - wycieczki objazdowe 30.05.09, 22:51 IMHO bardzo nędznie. Zaznaczam, że ze względu na niską jakość usług nie jeździłam z Triadą od kilku lat, więc może sytuacja się poprawiła. - poziom pilotów - podobno jest bardzo różny, ale mnie trafiały się osoby (nawet miłe) na słabym poziomie, z wiedzą z historii dużo poniżej szkoły podstawowej. - wybór obiektów do zwiedzania - jak dla mnie mocno kontrowersyjny. Triada szczególnie nie lubi muzeów, biletowanych zabytków itp. Do tej pory pamiętam zwiedzanie Sagrada Famiglia przez obejście dookoła zamiast wejścia do środka. Mało czasu na porządne zwiedzanie. - program często zawiera wizyty w wytwórniach miejscowych specjalności (ikon, malowanych misek itp.) z możliwością zakupu po paskarskich (niby promocyjnych) cenach. W Kapadocji w ciągu 24 godzin zaliczyliśmy 4 takie placówki. Odpowiedz Link Zgłoś