Gość: agent IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.12.03, 11:17 mamy kolejnego bankruta i to tuż przed świętami . Dobrze że nie sprzedałam żadnej ich imprezy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: € Re: BP STABAMAR Tychy-padło IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 14:26 W związku z decyzją Wojewody Śląskiego o cofnięciu koncesji organizatora turystyki Nr 0511 zawiadamiamy, iż z dniem 17.12.2003 BT STABAMAR zamknęło swoją działalność. Jednocześnie informujemy, iż zwróciliśmy się do Towarzystwa Ubezpieczeń i Reasekuracji "Warta" S.A. z prośbą o uruchomienie polisy odpowiedzialności cywilnej organizatora turystyki na 904000004103 w celu likwidacji szkody i wypłaty odszkodowania poszkodowanym. O powyższym fakcie zostały poinformowane wszystkie oddziały ubezpieczyciela na terenie całego kraju. Szkodę należy zgłaszać w najbliższym oddziale TU i R "Warta" S.A w miejscu zamieszkania klientów, według poniższych procedur. Do zgłoszenia szkody klient zobowiązany jest okazać: - dowód tożsamości - oryginalny dowód wpłaty - oryginał umowy - kopię potwierdzenia rezerwacji - kopia dowodu wpłaty agenta na rzecz Biura Turystycznego "Stabamar" Za zaistniałą sytuację bardzo Państwa przepraszamy. Właściciele i pracownicy BT STABAMAR Odpowiedz Link Zgłoś
robercikr1 Re: BP STABAMAR Tychy-padło 24.12.03, 11:27 Oj... teraz to się posypie. Podatek na usługi turystyczne wzrasta z 7 na 22%. Tak przynajmniej piszą na Interii -> turystyka.interia.pl/news?inf=456547 Ciekawe, które biuro następne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irgol Re: BP STABAMAR Tychy-padło IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.04, 22:42 BARDZO SIĘ ZASMUCIŁAM TĄ WIADOMOŚCIĄ. KORZYSTAŁAM Z USŁUG STABAMARU TYCHY. TO BYŁA WSPANIAŁA IMPREZA. BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA. WIELKA SZKODA. NIE WIERZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRGOL Re: BP STABAMAR Tychy-padło IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.04, 22:46 WESZŁAM NA TĄ STRONĘ,BO CHCIAŁAM POCZYTAĆ O IMPREZACH STABAMARU. CHCIAŁAM SKORZYSTAĆ ZA ICH POŚREDNICTWEM W TYM ROKU Z JAKIEJŚ IMPREZY TURYSTYCZNEJ. WIERZYĆ MI SIĘ NIE CHCE. Odpowiedz Link Zgłoś