lupinka1983 09.07.09, 21:07 Wybieram się na wakacje do Bułgarii. Ciekawą ofertę znalazłam na Invia.pl, ale nic nie wiem o tym biurze, czy też pośredniku. Czy jest pewny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Morelka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 15:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madlene Re: Czy ktoścoć wie o Invia.pl? IP: *.sukcesnet.pl 09.08.09, 16:11 Ja z nimi wyjeżdzam od 2 lat (byłam w Turcji i Egipcie) i wszystko przebiega bez zastrzeżeń. Są pośrednikiem więc można u nich zakupić oferty prawie wszystkich biur podróży. Najważeniejsze jest to że wszystko załatwiam w ciągu paru chwil i za pośrednictwem wyłącznie łącza internetowego i telefonu. Rewelacja nie muszę nawet wychodzić z domu !! Serdecznie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibas Re: Czy ktoścoć wie o Invia.pl? IP: 78.133.165.* 21.08.09, 13:20 Ja z nimi pojechałam na wakacje i byłam bardzo zadowolona z obsługi :) Odpowiedz Link Zgłoś